Gamenote KB857L alınır mı?

Hocam biraz araştırdım. Gamenote kötü bir marka değil hem fikiriz zaten ancak klavyenin numpadinin olmaması bir dezavantaj sizi de biliyorum GTA V oynuyorsunuz. Numpad olmadan uçak maalesef süremiyorsunuz tuş ayarları değiştirmeniz gerekecek. Diğer bi sorun da sizin için sorun mu bilemeyeceğim blue switch olması. Blue switch sesinden ben bizzat rahatsız oluyorum çat çat hoşuma gitmiyor alınacaksa bence red switch alınmalı. Tabi bunlar benim fikirlerim. Bence mekanik sizin önemli değilse kaliteli bir mebran klavye alabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Hocam biraz araştırdım. Gamenote kötü bir marka değil hemfikiriz zaten ancak klavyenin numpadinin olmaması bir dezavantaj sizi de biliyorum GTA V oynuyorsunuz. Numpad olmadan uçak maalesef süremiyorsunuz tuş ayarları değiştirmeniz gerekecek. Diğer bir sorun da sizin için sorun mu bilemeyeceğim Blue Switch olması. Blue Switch sesinden ben bizzat rahatsız oluyorum çat çat hoşuma gitmiyor alınacaksa bence Red Switch alınmalı. Tabi bunlar benim fikirlerim. Bence mekanik sizin önemli değilse kaliteli bir mebran klavye alabilirsiniz.

Ben mouseyle sürüyorum uçağı zaten.
@B 52 Stratofortress
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe N11 üzerinden alınır mı veya Trendyol?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı