Gameolog güvenilir mi?

Merhaba öncelikle özür dilerim bilmiyordum sahiplerinden biri olduğunuzu. Eğer kötü bir şey dediysem özür dilerim. Sürüm veya başka bir şeyle uyuşmuyor olabilirdi tam hatırlamıyor ne için yama kurduğumu ama şu an Discord sunucunuzdayım ve yamalarınızı kullanıyorum. Herhangi bir şey olursa yardım da alıyorum ekibinize sonsuz teşekkürler:)
Estafurullah kardeşim sana değil tepkim. Kimsenin vermediği desteği veriyoruz yama kurulum vs. için yani emek çok, arkadaşlarımızın da hakkı büyük o sebepten. Bazıları ücretsiz yama yaptığımız ve onlardan daha önce yama cıkardığımız için mutsuzlar ve saldırıyorlar benim tepkim onlara :) Hizmetimizden memnunsan ne mutlu sevindim :)

Güvenilir değil. Hatta antivirüsler yakalayamasın diye yama dosyalarını şifreliyorlar. Taratınca virüs yoktur ibaresine aldanma. Arşivi açınca PC'nin ırzına geçiyorlar. Dosyayı indirir indirmez Defender anında yakaladı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-16 144642.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-16 144642.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 722
Bu arkadaşa itibar etmeyin anlamadığı konular hakkında konuşuyor. Ayrıca Gameolog Forumda yamayı yapan arkadaşı hırsızlık ve bilgisayarları ele geçirmek ile itham etmiş. Yamayı yapan arkadaş hukuki çerçevede görüşecekmiş bu arkadaşla.

Burada bütün "gameolog" sitesini itham ettiğin için cevap veriyorum. Foruma üye bir ziyaretçimize çirkin suçlamalarda bulunmuşsun. Ancak konuyu iyi araştırmamışsın bile. Ne kadar kolay klavyenin başından atıp tutmak. Çok yazık!

Öncelikle False Positive ne demek bir araştır öğren. Daha sonra yorum yap.
Bakmayacağını bilsem bile insanlık namına bir görsel ekledim. Görsel microsoft'a ait istersen linkde paylaşırım tabi anlar mısın orası meçhul :) Orada aradığın bütün çirkin ithamların cevaplarını bulacak ve utanacaksın. ML (Machine Learning) makine öğrenimi demek. Microsoft zaten ML ile verilen uyarılara itibar edilmez çünkü hata payı çok yüksek de demiş. Artık anladığını umuyorum...

Dosya Ekleri

• Ekran_goruntusu_2022-11-16_200709.jpg
    Ekran_goruntusu_2022-11-16_200709.jpg
    240,3 KB · Görüntüleme: 706

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı