Gameolog güvenilir mi?

Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
1.338
Makaleler
1
Çözümler
10
Arkadaşlar merhaba, Türkçe yama sitesi var gameolog diye, pek güvenilir gelmedi. Sormak istedim, oradan hiç yama indiren var mı? Güvenilir mi? Yani kısaca sorum başlıktaki gibi.
 
Güvenilir durmuyor sosyal kısmında bu site alakalı bir konu görmedim.

1632867787120.png


Gameolog Hades Türkçe yama güvenilir mi? bu konuda bu arkadaşı buldum kendisi site sahibiymiş ama:

1632867865124.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hesap çalma falan yok bilip bilmeyen suçlamasın. discord da malesef gezinen bot hesaplar discord nitro free diye link atıyor. her defasında uyarıyoruz tıklamayın diye tıklıyorlar. bizimle alakası yok.
Evet hocam Türkçe yamayı indirdim şu an çalışıyor gayet sorunsuz. Güvenilirmiş.not:yama çalışmadı nedense bilmiyorum :/

yamayı kuramamışsın eğer suçlamadan önce discord sunucumuzdan destek alsaydın hallederdin yamayı. hitman 3 yamasına gelecek olursak o sıralarda yeni açılmıştık ufak bir reklam yapalım dedik. üşenmemiş ss almışsın :) sonuç olarak bilip bilmeden kötülemenin anlamı yok, sen de illa bir gün bizim yamalardan biri ile oyun oynayacaksın...
 
Arkadaşlar hesap çalma falan yok bilip bilmeyen suçlamasın. Discord da maalesef gezinen bot hesaplar Discord Nitro Free diye link atıyor. Her defasında uyarıyoruz tıklamayın diye tıklıyorlar. Bizimle alakası yok.

Yamayı kuramamışsın eğer suçlamadan önce Discord sunucumuzdan destek alsaydın hallederdin yamayı. Hitman 3 yamasına gelecek olursak o sıralarda yeni açılmıştık ufak bir reklam yapalım dedik. Üşenmemiş SS almışsın :) sonuç olarak bilip bilmeden kötülemenin anlamı yok, sen de illa bir gün bizim yamalardan biri ile oyun oynayacaksın...

Merhaba öncelikle özür dilerim bilmiyordum sahiplerinden biri olduğunuzu. Eğer kötü bir şey dediysem özür dilerim. Sürüm veya başka bir şeyle uyuşmuyor olabilirdi tam hatırlamıyor ne için yama kurduğumu ama şu an Discord sunucunuzdayım ve yamalarınızı kullanıyorum. Herhangi bir şey olursa yardım da alıyorum ekibinize sonsuz teşekkürler:)
 

Geri
Yukarı