GAMEON 24 inc 180 HZ Fast-IPS 0.5 MS 330 Nit Gaming Monitör İnceleme (3.685 TL F/P)

Hocam hayırlı olsun. Monitörünüzün paneli nedir acaba ve 1 haftadır kullanıyorsunuz sanırım ışık hüzmesi falan var mı ekranda ?

@668694 Teşekkür ederim . Hocam aygıt yöneticisi ile baktım verdiği kod ile hiç birşey çıkmıyor. AİDA64 ile baktım yine aynı kod veriyor ama herhangi bir bilgiye ulaşamıyorum. Varsa bildiğiniz bir yöntem veya program hemen bakayım zira bende çok merak ediyorum. Işık sızması konusuna gelirsek her ips panel'de olan köşelerde hafif ips glow var sadece üst sağ ve sol köşelerde hafif var olmayanı görmedim zate şimdiye kadar

Bu videodaki va panel monitör. 5.37 saniyede ghosting testi yapıyor. Sizce ghosting oranı nasıl, videodan anlayabildiniz mi?

Konu biraz eski ama bişey sorucam. Monitörü içinden display port ile mi bağladınız hdmi ile mi

Selamlar.
@theozan ben de bu monitörden aldım kullanıyorum ama kendi menüsündeki parlaklık, kontrast vb. ayarları pasif durumda, değişmiyor.
Siz nasıl yaptınız bu ayarları?

Bende bu monitörü aldım ama hoparlöründen bir türlü ses almayı bulamadım. Nedeni ne olabilir?

Hocam selamlar. 240 Hz aldım ben de ancak sorun yaşadım, 2 yılın sonunda sizde böyle bir sorun oldu mu? Hemen hemen aynı dönemde almışız ancak benim monitör güç kaynağı kısmı ile oynadığım ekranın gidip geliyor ve ilk açılışta tüplü televizyon gibi davranıyor çizgi çizgi sonradan ekran geliyor son 2-3 gündr bayağı geç geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…