Gamepad modellerimizi test edelim

Eki Görüntüle 1801621

Vallahi duvarlarına dayayarak yavaş yavaş yaptım. Diğer Pusat Pro kullanan arkadaşta hangi model var bilmiyorum ancak bendeki ufak Dongle'li olan bu şekilde.

İki versiyonu olan bir arkadaş bu. Büyük donglesi olan arkadaş kablolu da çalışıyor yanlışım yoksa ama bendeki ufak dongle bulunduran arkadaşta maalesef kabloyla bağlantı sağlayamıyorum.

Elden çıkaracağım zaten memnun değildim son zamanlarda. Series Controlleri elime aldıktan sonra vazgeçtim bundan.

Hocam istersen kendi kullandığım modelin fotoğrafını çekip atabilirim.

Eki Görüntüle 1801621

Vallahi duvarlarına dayayarak yavaş yavaş yaptım. Diğer Pusat Pro kullanan arkadaşta hangi model var bilmiyorum ancak bendeki ufak Dongle'li olan bu şekilde.

İki versiyonu olan bir arkadaş bu. Büyük donglesi olan arkadaş kablolu da çalışıyor yanlışım yoksa ama bendeki ufak dongle bulunduran arkadaşta maalesef kabloyla bağlantı sağlayamıyorum.

Elden çıkaracağım zaten memnun değildim son zamanlarda. Series Controlleri elime aldıktan sonra vazgeçtim bundan.
Dayamaman lazım yuvarlağın hizasında yavaşça yap %5'lere iner.

%9'larda o zaman.

Atarsanız sevinirim.

1685548377674.png

Yatak örtüsünü aldırmayınız.
Benim kullandığım modelin şu anda satışı yok.

Fırsatım olduğunda bendeki kolları da atarım. Horipad Pro Xbox One, orijinal Xbox 8. nesil ama üçü de tamirli, F310, Monster Pusat Pro ilk nesil, Dobe Xbox One, MOGA PowerA xCloud falan atarım.

Fırsatım olduğunda bendeki kolları da atarım. Horipad Pro Xbox One, orijinal Xbox 8. nesil ama üçü de tamirli, F310, Monster Pusat Pro ilk nesil, dobe Xbox One, moga powera xCloud falan atarım.

Ben de fırsatım olunca evdeki gamepad koleksiyonumu buraya test ederek atacağım Yener abim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı