Gamepad önerisi

FearOfSouls

Decapat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Logitech F710 ve Gamesir T4 Pro arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim veya onu alma bunu al dediğiniz bir gamepad var mı? Teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F710 fazlaca bilinen ve yillarin eskitemedigi bir urun olsa da T4 Pro sizi fazlaca tatmin edicektir ve yeni nesil oyunlara daha cok hitap ettigini dusunuyorum.
 
Kesinlikle gamesir T4 Pro derim. Adı çok duyulmadığı için ön yargılar olması normal ama o marka iyi bir marka sizi yarı yolda bırakmaz. 1 haftadır araştırıyorum ve ben de bugün gamesir t4W aldım. Baseus, Monster, smxeasy, gamesir... Birçok marka araştırdım. Bu en sorunsuzu idi kullanıcı yorumları ile.
 
Gamepad'e toplam ne kadar ödediniz? Ben de sipariş vermek istiyorum ama vergilerle beraber fiyatı çok artıyor sanırım.
Ürünün fiyatını kuponla beraber 207 TL'ye düşürdüm. 33 TL de vergi çıktı. Toplam 240 etti. Vergi biraz sans işi. 16 TL de ödeyebilirsin 50 TL de. İnceleme konuma bakabilirsin.
 
Sadece BT değil dongle ve USB kablo ile de bağlanabiliyor. 1 haftadır kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz. @FearOfSouls

Telefona GeForce NOW alıp kullanmak istiyorum. Yatıp küçük bir konsol gibi kullanmak gibi bir fantezi ürettim son zamanlarda. GeForce NOW'da çalıştı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
F710'un kronik joystick sorunundan hiç kimse bahsetmemiş eğer bilgisayarınızda Bluetooth varsa Xbox 9. nesil kolu gönül rahatlığıyla öneririm F310, F710, SteelSeries stratus XL, PlayStation 5 kolu almış ve satmış birisi olarak söylüyorum ki PC oyunculuğunun kolu Xbox koludur.
T4'ü duydum ama hiç kullanmadım nasıldır bilmiyorum bu yüzden yorum yapamıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı