Gamepad Sağ Analog Aşağı ve Yukarı Hareketi Steam’de Çalışmıyor

kadirbe2

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, gamepad ile oyun oynarken tuşların yeri yanlış olabiliyordu bunu "X360CE" programıyla düzeltiyordum fakat Steam'de sağ analog ne yaptıysam aşağı ve yukarı hareketini tanımlamıyor. Bu sadece Steam'de oluyor, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'in de kendi içerisinde kalibrasyon programı var diye biliyorum. Arkadaşımda da ölü bölge sorunu vardı o programdan yapmıştı. İçeriğini bilmiyorum nasıl erişilebileceğini de bilmiyorum ama size en azından fikrini vereyim belki araştırır düzeltebilirsiniz.

Bendede sadece sol üst çapraza ve sağ alt çapraza hareket ediyor internettede adam gibi bir kaynak ve çözüm yokki böyle tuhaf hatalar sadece steamda oluyor

Bendede sadece sol üst çapraza ve sağ alt çapraza hareket ediyor internettede adam gibi bir kaynak ve çözüm yokki böyle tuhaf hatalar sadece steamda oluyor
Umarım görürsün bu cevabı. Sağ analoğunun bozuk olmadığından eminsen Steam>Ayarlar>Kontrolcüler>Genel Kontrolcü Ayarlarına git. Orada en altta tespit edilen kumandalar kısmında kendi kontrolcünün üzerine tıkla ve sağda çıkan düzeni tanımla seçeneğine tıkla orada ayarlarda sağ analog kısmını bulup Y ve X ekseni için tekrar ata sorun çözülüyor.

Hocam yaklaşık 1 yıl olmuş umarım görürsünüz ancak bir sorunum var, arkadaşla aynı sorun. Bende herhangi bir genel kontrolcü ayarı yok.

İşeyaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…