Çözüldü Gamepass'te crusader kings 3 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeanCartel

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni çıkan crusader kings 3 oyununu Gamepass üzerinden oynuyorum, ama ne zaman açmak istesem paradox launcherinden sonra hiçbir şey olmuyor, yani oynaya basıyorum ve oyun gelmiyor ekrana. Görev yöneticisinde açıkta gözükmüyor. Birkaç deneme sonucu açabildim oyunu fakat 30-40 dakika sonra kapanıyor oyun, herhangi bir uyarı vs yok. Bu arada ilk çıktığında girip oynayabilmiştim, hatta 10 saatlik Save var ama 2 gündür böyle oluyor.

Yönetici olarak çalıştırdım, Windows Defender'i kapattım yine olmadı. RX 580, Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM var, yani oyunu kaldırmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Çözüm
Bana da aynısı oluyor. Oyunu silip, tekrar yükledim ama bir şey değişmedi. Şaka gibi, sabah girdiğim oyuna akşam giremiyorum.
Aynı sorun bende de var. Gamepass kaynaklı galiba
Kusura bakmayın unutmuşum burayı, ben çözdüm sorunu. Oyunu silip tekrar yüklemenize falan gerek yok, başlat menüsünden oyunu bulup>uygulama ayarları deyip, sıfırla ve onarla deyin, sakın silmeyin. Sonra Gamepass'e girip oyunu yükle çıkacak ama aslında dosyaları doğrulayacak oyunu açıp, Paradox launcher'dan play basın ve eşitleme ile ilgili bir yükleme olacak onu iptal edin, yüklenmesine izin vermeyin ve iptal etmeyi onaylayın. Direkt oyuna girecek, malesef Paradox Launcher ve Gamepass launcher oyunu ortak cloud edemiyor. Tamamen save dosyasıyla ilgili.

Bu arada ilerlemiş save'niz varsa kenara kaydedin, belgelerimde game saves dosyasına geri yükleyin, yoksa sıfırla deyince gider.
Bana da aynısı oluyor. Oyunu silip, tekrar yükledim ama bir şey değişmedi. Şaka gibi, sabah girdiğim oyuna akşam giremiyorum.

Aynı sorun bende de var. Gamepass kaynaklı galiba
Kusura bakmayın unutmuşum burayı, ben çözdüm sorunu. Oyunu silip tekrar yüklemenize falan gerek yok, başlat menüsünden oyunu bulup>uygulama ayarları deyip, sıfırla ve onarla deyin, sakın silmeyin. Sonra Gamepass'e girip oyunu yükle çıkacak ama aslında dosyaları doğrulayacak oyunu açıp, Paradox launcher'dan play basın ve eşitleme ile ilgili bir yükleme olacak onu iptal edin, yüklenmesine izin vermeyin ve iptal etmeyi onaylayın. Direkt oyuna girecek, malesef Paradox Launcher ve Gamepass launcher oyunu ortak cloud edemiyor. Tamamen save dosyasıyla ilgili.

Bu arada ilerlemiş save'niz varsa kenara kaydedin, belgelerimde game saves dosyasına geri yükleyin, yoksa sıfırla deyince gider.

Çözüm
Anladım bende o ayarları denemiştim olmamıştı. En son eşitleme ekranını iptal etmek aklıma gelmemişti. Teşekkürler...

Play tuşuna bastığımda iptal edebileceğim bir yükleme karşıma çıkmadı.

Play tuşuna bastığımda iptal edebileceğim bir yükleme karşıma çıkmadı.

Oyunun bulunduğu yer ile Paradox dosyları aynı disk içerisinde olması gerekiyor. Bunun için oyunu C diske yükleyebilir ya da Paradox dosyalarını oyunun yüklü olduğu diske yükleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…