Gameplus "zaten aboneliğiniz var" uyarısı

Ahmet55c

Decapat
Daha fazla  
Selam. Gameplus saçmalığı mağduruyum önerisi olan vardır diye yazıyorum. 1 ay önce gameplus 1 aylık Premium paket aldım. 1 gün önce de paket yenilenme tarihi geldi bakiyeden dolayı işlem yapılamamış. Dün akşam ben tekrar 1 aylık paket satın almayı denedim zaten aboneliğiniz var uyarısı verdi. Bankadan ücret alınmış. Uygulamada veya web site üzerinde aktif paketim yok görünmüyor. Canlı destek uygulaması da yok bunların saçma sapan oto destek asistanı kullanıyorlar. Mail adreslerine durumu yazdım ama dönüş yok. ne yapabilirim önerisi olan var mı?

3 gün önce gameplus aboneliğimi yenilemek için satın alma işlemi yaptım. Ücret karşı tarafa ulaştı ancak ben 3 gündür abonelik aktivasyonu beklemekteyim. Desteğe yazdım mail attım. 3 gündür inatla bana sorununuz inceleniyor dönüş yapacağız yazıyorlar. Satın almayınız! Kullanmayınız! Gameplus geforce Now pişmanlık yaratıyor! Her mail attığınızda 1 dakika içinde otomatik bot mesajı size dönüyor. Sonra hep aynı geçiştirme mesajları. Çözüm yok! İlgi yok! Ukala ukala bakıyoruz diyorlar. Yahu hakaret edeceğim haklıyken haksız olacağım. Parayı ödedik abonelik nerede. Sizin ne biçim çalışanlarınız var bakkal çırağından ofis çalışanı mı yaptınız nedir bu rezalet. 3 gündür sorunun ne olduğunu anlayıp tarafıma bir bilgi veremediler! Kandırıldım! Hiçbir kullanıcıya bu firmanın müşterisi olmayı tavsiye etmiyorum. Şaka değil resmen para ödendi ürün aktif olmadı 3 gün geçti halen biraz zaman verin bakalım yazıyorlar. Bitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı