GamePower 240 Hz monitör akıcı değil

bilgi3403

Femtopat
Merhabalar.
FPS oyuncusuyum ve buna yönelik sistemimi bayağı bir geliştirmeye çalışıyorum. Laptopum 144 Hz ve ben daha iyi görüntü alayım diye Game Power 27” 240 Hz monitör aldım. Display Port ile bağlayıp 240 Hz ayarına ulaştım fakat oyun oynarken laptopuma kıyasla görüntü kalitesi daha düşük ve kalitesiz gibi geliyor. G-synch ve HDR'ıda açtım ama yine de laptop ekranındaki akıcılığı hissedemiyorum. Renkler daha soluk görünüyor. Eksik bir şey mi yaptım diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Panelleri söyler misin?
Büyük ihtimalle laptop ekranı İPS panel ve bu yüzden daha iyi renkler veriyor.

Valla PC aksesuarları ve özellikleri hakkında çok bilgim yok (panel ıps vs.) eğer yardımcı olabilirseniz team Wiever paylaşabilirim?
Display portu bağladıktan sonra zaten monitör ekranını seçtim yani Laptop ekranı açık ama sadece ekran görüntüsü görünüyor.
Çözünürlük 1080p evet
Daha laptobu yeni aldım masaüstü PC vardı ama taşıması zor olduğu için Laptop bana daha uygun oluyor.
Monitörümün kendisini direk paylaşayım daha rahat olur : GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com

Konu troll galiba. Troll değilse hayatının hatasını yapmışsın kardeşim. Hatanı söylesem kafanı taşlara vurursun.
Hatan Game Power gibi kalitesiz bir markadan monitör almak. Geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı