M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #1 Sessiz RGB fan arıyorum. 250 TL'ye bu fanı buldum, sessizlik konusunda nasıldır?
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 2 Kasım 2020 #2 CORSAIR İcue varken alınmaz.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 2 Kasım 2020 #3 Arkadaşım kullanıyor fiyatına göre çok iyi öneririm. Yüksek devirde çalıştırmazsan sessiz sayılır.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 2 Kasım 2020 #4 M.U.M dedi: Sessiz RGB fan arıyorum. 250 TL'ye bu fanı buldum, sessizlik konusunda nasıldır? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım sanırım 3x fan. Başlıkta belirtseydiniz iyi olurdu, alınır.
M.U.M dedi: Sessiz RGB fan arıyorum. 250 TL'ye bu fanı buldum, sessizlik konusunda nasıldır? Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım sanırım 3x fan. Başlıkta belirtseydiniz iyi olurdu, alınır.
M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #5 Marla Singer dedi: Arkadaşım kullanıyor fiyatına göre çok iyi öneririm. Yüksek devirde çalıştırmazsan sessiz sayılır. Genişletmek için tıkla... Molex ile maglaniyor diye biliyorum, nereden devir ayari yapabilirim? Tasdelen01 dedi: Şimdi baktım sanırım 3X fan. Başlıkta belirtseydiniz iyi olurdu, alınır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin.
Marla Singer dedi: Arkadaşım kullanıyor fiyatına göre çok iyi öneririm. Yüksek devirde çalıştırmazsan sessiz sayılır. Genişletmek için tıkla... Molex ile maglaniyor diye biliyorum, nereden devir ayari yapabilirim? Tasdelen01 dedi: Şimdi baktım sanırım 3X fan. Başlıkta belirtseydiniz iyi olurdu, alınır. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 2 Kasım 2020 #6 M.U.M dedi: Molex ile maglaniyor diye biliyorum, nereden devir ayari yapabilirim? Kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Kendi kontrolcüsü var. Ayrıca anakarta PWM kontrolü yapabilmen için de kablo çıkıyor.
M.U.M dedi: Molex ile maglaniyor diye biliyorum, nereden devir ayari yapabilirim? Kusura bakmayin. Genişletmek için tıkla... Kendi kontrolcüsü var. Ayrıca anakarta PWM kontrolü yapabilmen için de kablo çıkıyor.
AnatolianTigerTR Hectopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 179 26 Mart 2021 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et