Gamepower Airbender, i3-12100F ile uyumlu mu?

1700 soket yok özelliklerde nereden anladınız? Hocam hiç 12. nesil stok soğutucu kullandınız mı?
Screenshot_20220829-231607.png

12. nesil i3 kullanıyorum ama nedense 600 RPM'i çok nadir geçti, o da işlemci sömüren Minecraft için. Bence fan ayarlarında sorun var, şu an devri artmadığı sürece hiç ses yok soğutucumda.

Hatta şu an 730 RPM'de, boşta. Web sayfalarını yenilerken ya da yüke soktuğumda anında ses artmıyor, sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olmalı.

32.png

@samet4747

Kesinlikle bir ayarda sorun var, benden neredeyse iki katı fazla devirle çalışıyor bu fan. Evet yüke girdiğinde uçak motoru gibi bir sesi var ama hiç duymuyorum, soğutucu alıp ekstra masraf etmektense yazılım tarafını kurcala derim. Çünkü sorun bariz bir şekilde belli.

@samet4747

Kesinlikle bir ayarda sorun var, benden neredeyse iki katı fazla devirle çalışıyor bu fan. Evet yüke girdiğinde uçak motoru gibi bir sesi var ama hiç duymuyorum, soğutucu alıp ekstra masraf etmektense yazılım tarafını kurcala derim. Çünkü sorun bariz bir şekilde belli.

Yazılım kısmıyla da oynadım fayda etmedi, bir fotoğraf göndereyim.

@samet4747

Hocam zaten boştaki halini geçtim, dediğiniz gibi yükte çıldırıyor.
1661804618483.png

1661804627854.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı