Hocam, stok fandan fazla farkı yok. Sadece ışıkları var. Snowman T6 Ultra alın derim. Fiyatına göre güzel bir soğutucu.
O alınır. Ancak harici macun da alman gerekiyor. İçerisinden dandik macun çıkıyor.Snowman M.200 alsam o nasıl sizce?
Snowman'lerin içerisinden çıkan bütün macunlar tırt hocam. Macun parasını da ekleyince bütçesini aşıyor. Sadece T6 Ultra'nın macunu idare eder. Alacaksa T6 Ultra alsın.T4 alınabilir.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Maalesef. Giriş seviyesi soğutucularda termal macun çok kötü oluyor, hava soğutma + macun parası oluyor hep.@BerkayZ87 hocam, siz bilirsiniz. Yok mu bütçeye göre iyi bir soğutucu?