Gamepower almayın, aldırmayın!

Bu ne ya? Gamepower Luna Pro aldım, 300TL'ye. Kutu içinden sticker ve kulaklığın kendisi çıktı. Normal zaten öyleydi. Kulaklığın değeri 200TL stickerin değeri 100TL herhalde. Kulaklık beş para etmez. Mikrofonu çok az ses veriyor, sesi ortada kesiyor. Kendi sesini verince hep hava sesi geliyor. Kulaklığın pedleri iğrenç, yumuşaklık yok. 10TL'lik kulak üstü kulaklığın pedinden farkı yok. Almayın, aldırmayın şu laneti! Çok sinirim bozuldu.
Yani bunun yerine daha iyi kulaklıklara yönelin.
 
Henüz kullanmadıysanız iade edilebilir, aynı fiyatta Bim'e Arctis 1 gelecekti sanırım.
Geleceğinden emin değiliz ancak düşünülebilir. Ben yine de Drop Plus öneririm.
 
1 senedir luna kullanıyorum memnunum anlamadım arkadaşa nasıl bir ürün gelmiş ancak abarttığını düşünüyorum ya da sorunlu bir ürün geldi kendine, servisi de gayet iyi. Her türlü sorusu olan sorabilir 1 senelik bir tecrübem var 1 kere garantiden onarım yapıldı sadece o da kasamın konumundan dolayı kablo çok dolanıyor ve ezildi kablosu kullanıcı hatasından kaynaklı bir problem olmasına rağmen onarımını yapıp yolladılar 1 hafta içerisinde. Arkadaşın dediklerine cevap olarak;

1-mikrofonu gayet iyi temiz bir şekilde sesi karşıya iletiyor gerek Discord üzerinden olsun gerek derslerde herkes beğeniyor.
2-kulaklığın pedleri gayet iyi ve yumuşak herhangi bir deforme de olmadı şu bir sene içinde.
Alacak olan varsa gönül rahatlığıyla alabilir sonuçta 200 TL'lik ürün gidip de afedersiniz salak saçma önerilerde bulunum 600 TL'lik ürünleri atmayın onlar elbette daha iyi olacaktır arada ki fiyat farkına 2 tane daha luna alınıyor. Herkes sizin gibi para içinde yüzmüyor ülkenin durumu belli herkesin bütçesi belli.
 
Rampage ve Gamepower ürünler alırken ürün mü alıyoruz kumar mı oynuyoruz belli değil galiba. Sorun yaşayan da çok memnun kalan da çok. Hayır başka modellerde olsa anlardım da aynı modelde de orta yol bulunmuyor.
 
Ben eskiden Gamepower Medusa kullanıyordum ses seviyesi Az'dı ve kulak pedleri acıtıyordu ama toplamda bir 50-60 kez yere düşürmüşümdür bir şey olmamıştı tuhaf :d
 
Bilgim yokken Gamepower Medusa almıştım. Şükürler olsun bir ses sıkıntısı veya mikrofon vb. sorunlar olmadı. Biraz da şans işi sanırsam size gelen ürün sıkıntılı olabilir. Tabii bana iyi geldi diye size de iyi gelecek hali yok. Gamepower almayın ben memnunum ama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı