Gamepower Bane Alınır mı?

Technopat Sosyal kurallarına göre yanılmıyorsam Türkçe yazım ve noktalamaya dikkat etmemiz gerekiyordu.

Yanlış anlamayın burada kimseye düşmanlık beslemiyoruz, kin duymuyoruz. Önerdiğiniz markanın birçok mağduru var. En basitinden sorunlar yaşadığınız zaman karşınızda muhattap bulamıyorsunuz.

Telefondan "bir şey, birçok" yazarken Google Klavye'nin azizliğine uğruyorum

Trust GXT 170 ondan hem malzeme kalitesi hem de sensör olarak daha iyi. Ayrıca yazılımı da çok işlevsel. Kendim kullanıyorum.

Kendime dayanarak. Ayrıca dediğim berbatlık sadece o yönde. Başka yönde bir sıkıntım yoktu. Ama gayet el kaybettirdi bana.
Farenizde sıkıntı vardır, böyle bir durum olmuyor o farede. Everest faremde çok fazla yaşıyordum ama bahsettiğiniz durumu. Ben mağdur olduğum için başka arkadaşlar da mağdur olmasın diye uğraşıyorum fakat siz sadece bir iki ay kullandığınız farenin fanı olmuşsunuz, onun da sebebini anlayamadım.

Aman ceza yemeyin az çekmedim ben öyle. Tabiki mağduru var hangi markanın mağduru yok ki zaten. Ben sadece kendi gözlemlerimi belirtiyorum.
Kendine dayanman bir şeyi ifade etmez. Biz burda en azından geçmişteki kullanıcıların tecrübesine dayanarak konuşuyoruz.
Ben de geçmişteki bir kullanıcıyım gayet de görüşlerimi bildirebilirim.
Farenizde sıkıntı vardır, böyle bir durum olmuyor o farede. Everest faremde çok fazla yaşıyordum ama bahsettiğiniz durumu.
Faremi garantiye yolladım değişmişlerdi. Tek farede olan bir şey değil.

Ayrıca bu konuyu bütçesiz ve bu yazım hatalarıyla kim açtırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…