Y Yoldangecenbiri Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Gamepower Bane aldım yeni ama sol tık çok zor basıyor gibi geldi. Diğer kullanıcılarda öyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 17 Şubat 2021 #2 Yoldangecenbiri dedi: Gamepower bane aldım yeni ama sol tık çok zor basıyor gibi geldi. Diğer kullanıcılarda öyle mi? Genişletmek için tıkla... Aynı mouse bende de var huano Switch'den dolayıdır.
Yoldangecenbiri dedi: Gamepower bane aldım yeni ama sol tık çok zor basıyor gibi geldi. Diğer kullanıcılarda öyle mi? Genişletmek için tıkla... Aynı mouse bende de var huano Switch'den dolayıdır.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Şubat 2021 #3 İade etme şansınız varsa iade edip başka farelere bakmanızı öneririm. Garantiyle falan uğraşmayın bence.
İade etme şansınız varsa iade edip başka farelere bakmanızı öneririm. Garantiyle falan uğraşmayın bence.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 17 Şubat 2021 #4 Sağ ve sol tık hissiyatı farklıdır ama problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin. Nasıl olsa sıfır.
Sağ ve sol tık hissiyatı farklıdır ama problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin. Nasıl olsa sıfır.
Y Yoldangecenbiri Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sağ ve sol tık hissiyatı farklıdır ama problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin. Nasıl olsa sıfır. Genişletmek için tıkla... Eski mouseum sgm X7 proydu ona göre zor tıklanıyor o yüzden garip geldi galiba diğer kullanıcılardada aynıysa vermiyeceğim.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sağ ve sol tık hissiyatı farklıdır ama problem olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin. Nasıl olsa sıfır. Genişletmek için tıkla... Eski mouseum sgm X7 proydu ona göre zor tıklanıyor o yüzden garip geldi galiba diğer kullanıcılardada aynıysa vermiyeceğim.