Gamepower Dark side kablolama zor olur mu?

Tamamen el beceriniz ve dikkatinize kalmış bir şey. Neyi nereye monte edeceğinizi biliyorsanız, çok da zor bir şey değil aslında.

Technopat YouTube kanalının sistem montaj videolarını biraz inceleyin, yararı dokunur.

Her şey monteli sadece PSU değişimi yapacağım zor olur mu diye düşünüyorum ve hangi kablonun nereye takılacağını falan da biliyorum ama beni korkutan şey kablolama.
 
Sökmeden fotoğraflarını çekin. Takarken de aynı şekilde kablolama yapmaya dikkat ederseniz bir sıkıntı olmaz. Ama bence sök ve direk değiştir kendi yolunu bul, senin açından daha iyi olur. Bir şeyler öğrenirsin, ilerde PC toplarken kafanda soru işareti olmaz. Kasa alırken nasıl bir şey alacağını, sana neler gerekli veya bir kasa görünce avantajlarını ve dezavantajlarını bakınca anlarsın.
 
Sökmeden fotoğraflarını çekin. Takarken de aynı şekilde kablolama yapmaya dikkat ederseniz bir sıkıntı olmaz. Ama bence sök ve direk değiştir kendi yolunu bul, senin açından daha iyi olur. Bir şeyler öğrenirsin, ileride PC toplarken kafanda soru işareti olmaz. Kasa alırken nasıl bir şey alacağını, sana neler gerekli veya bir kasa görünce avantajlarını ve dezavantajlarını bakınca anlarsın.

Öyle yapacağım fotoğraflarını çekeceğim pek zor olacağını düşünmüyorum açıkçası.
 
Başlıktan da gördüğünüz üzere PSU'u değiştireceğim. XPG Pylon 550W alacağım fakat aklıma takılan soru çok zor olur mu yapmak?
Ya kardeşim aynı kasadan bende aldım kasa sana hazır kurulu geldi galiba, ben montajı kendim yapıyorumda arka RGB egzos fan ve ön led kabloları birbirine bağlı mı ayrı mı? Bide gücü SATA güç bağlantısından mı alıyor yoksa anakart üzerinden mi ?
 
Ya kardeşim aynı kasadan bende aldım kasa sana hazır kurulu geldi galiba, ben montajı kendim yapıyorumda arka RGB egzoz fan ve ön LED kabloları birbirine bağlı mı ayrı mı? Bir de gücü SATA güç bağlantısından mı alıyor yoksa anakart üzerinden mi?

SATA güç bağlantısından alıyordu diye hatırlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı