Lovikanda Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkteki videodaki gibi bir sorun yaşıyorum. Mikrofondan ses cızırtılı geliyor, software falan kurmadım daha önce hiç bu neden olur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkteki videodaki gibi bir sorun yaşıyorum. Mikrofondan ses cızırtılı geliyor, software falan kurmadım daha önce hiç bu neden olur?
R ramses53 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 194 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Video gözükmüyor.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 28 Mayıs 2024 #3 Lovikanda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkteki videodaki gibi bir sorun yaşıyorum. Mikrofondan ses cızırtılı geliyor, software falan kurmadım daha önce hiç bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Video yok.
Lovikanda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu linkteki videodaki gibi bir sorun yaşıyorum. Mikrofondan ses cızırtılı geliyor, software falan kurmadım daha önce hiç bu neden olur? Genişletmek için tıkla... Video yok.
Lovikanda Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 pawEn dedi: Video yok. Genişletmek için tıkla... Ara ara konuşurken sesin üstüne cızırtı biniyor saniyelik kısacası. ramses53 dedi: Video gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ara ara konuşurken sesin üstüne cızırtı biniyor saniyelik kısacası.
pawEn dedi: Video yok. Genişletmek için tıkla... Ara ara konuşurken sesin üstüne cızırtı biniyor saniyelik kısacası. ramses53 dedi: Video gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ara ara konuşurken sesin üstüne cızırtı biniyor saniyelik kısacası.