Gamepower Fujin "sürücü hatası" nasıl giderilir?

eldorexe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Emlakçı
Kulaklığı birkaç gün önce satın almıştım; hiçbir sorun yokken, bugün fark ettim ki kulaklık ses ayarlarında görünmüyor. Çıkarıp taktığımda aygıtı algılıyor ancak sürücü hatası veriyor. Sürücüyü silip yeniden yükledim, Windows’un kendi ayarlarından sürücü imzasını zorla ayarını kapattım, bilgisayarı kapatıp açtım; ancak yine de fayda etmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eski sürücüyü indirmek istesem de hiçbir yerde yok, zaten sorunsuz çalışırken bir anda bozulmasına anlam veremiyorum.

Screenshot_1.png

Genel bir sorun sanırım.

Kulaklığı birkaç gün önce satın almıştım; hiçbir sorun yokken, bugün fark ettim ki kulaklık ses ayarlarında görünmüyor. Çıkarıp taktığımda aygıtı algılıyor ancak sürücü hatası veriyor. Sürücüyü silip yeniden yükledim, Windows'un kendi ayarlarından sürücü imzasını zorla ayarını kapattım, bilgisayarı kapatıp açtım; ancak yine de fayda etmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eski sürücüyü indirmek istesem de hiçbir yerde yok, zaten sorunsuz çalışırken bir anda bozulmasına anlam veremiyorum.

Eki Görüntüle 2506033

Bende yazılım kulaklığı görmüyordu yazdım desteğe güncellenmiş driver attılar 2 gün içinde sorunsuz kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı