Gamepower Gasket Elite X Knob tuşunun rengi nasıl değiştirilir?

HeilLife

Kilopat
Merhaba değerli arkadaşlar, ben Gamepower Gasket Elite X klavyemi kullanıyorum ve knob tuşunun rengini değiştirmek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum.
  • FN + tuş kombinasyonlarıyla genel RGB ışık modlarını değiştirebiliyorum, ancak knob tuşunun rengini değiştirme seçeneğini bulamıyorum.
  • LCD ekran veya yazılım üzerinden knob tuşuna özel renk ayarı yapmak mümkün görünmüyor.
  • Forumlarda ve yorumlarda Advanced / Custom Lighting modunda knob rengi değiştirilebildiği ile ilgili paylaşımlar yapılmış, ancak ben uygulama veya yazılım üzerinde bunu bulamadım.

Hocam maalesef knob tuşunun rengini değiştirme ile ilgili bir anlatım mevcut değil.

Hocam maalesef biraz araştırdım ama knob tuşu sabit rekliymiş Gamepower'ın kendi yazılımında sadece tuşların RGB'sini kontrol edebiliyorsun, knob tuşu genelde ayrı bir LED devresiyle geliyor eğer değiştirmek istersen Knob'un altında küçük bir LED var. Eğer elektronik işlerden anlıyorsan, LED'i değiştirerek istediğin renkte yapabilirsin.

Hocam maalesef biraz araştırdım ama knob tuşu sabit rekliymiş Gamepower'ın kendi yazılımında sadece tuşların RGB'sini kontrol edebiliyorsun, knob tuşu genelde ayrı bir LED devresiyle geliyor eğer değiştirmek istersen Knob'un altında küçük bir LED var. Eğer elektronik işlerden anlıyorsan, LED'i değiştirerek istediğin renkte yapabilirsin.
Hocam videolarda bazı şahısların rgb şekilde yanıyor tıpkı internetteki görselleri gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı