Gamepower GPR24C144 Alınır mı?

Pekala bu monitörü aldığımda ülkemizde herhangi bir garanti kapsamına giriyor mu ? Herhangi bir sorunla karşılaştığımda muhatap olabileceğim birilerini bulabilecek miyim ?
Kesinlikle almayı düşünme bile bu tarz cahil cühelâ monitör tavsiye edenlerden uzak dur, üzülen taraf sen olursun. Biraz forumda araştırırsan bu markanın tavsiye edilmediğini görürsün, daha bilindik markalara yönel, fiyatı seni cezbetmesin. Çöp bir marka.
 

Ürün Çin'de üretim yapan bir fabrikanın ürünü, sadece Gamepower yazısı basılmış. Yurt dışında, herhangi bir başka ülkede böyle bir marka yok. Sponsorun gönderdiği ürünü zaten övmek zorundasın, çöp diyemezsin. Bu arada, görüş açısı kaç derece 179 mu?
 
Gamepower ürünleri yakından görünce cidden şaşırtıyor.


İlk kez bir marka/ürün görünce öcü gibi davranıyorsunuz.
 
Gamepower ürünleri yakından görünce cidden şaşırtıyor.
Eki Görüntüle 305550

İlk kez bir marka/ürün görünce öcü gibi davranıyorsunuz.
Gamepower markası Çinde üretilen ürünlere Türkiye'de logo basan dandik ve çöp bir markadır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Daha bilindik markalara yönelin.
 
Gamepower ürünleri yakından görünce cidden şaşırtıyor.
Eki Görüntüle 305550

İlk kez bir marka/ürün görünce öcü gibi davranıyorsunuz.
Bu arkadaşın çöp tavsiyelerini ciddiye almayın. Zırvalamaya, abuk sabuk, gereksiz konuşmaya devam ediyor. Sanırım Gamepower markası bu şahısa para vermiş burada çöp ürünleri bolca tavsiye ediyor. Velhasıl, Gamepower çöp markadır, kimseye tavsiye etmiyorum.
 
Bu adamı ciddiye alamıyorum nedense, aşırı yapmacık ve itici.
 
Parasi yeterli olmayanlar icin uretilmis VA panele sahip gayet basarili bir urun bence..Bende Samsung HDR Chg70 alip almamak arasinda kararsiz kaldim. 1080ti almak gibi bir niyetim var cunku.
 
Konuyu kapatayım gamepower 24 inc modelinden aldım soldan 5 parmak ileride yukarıdan aşağıya bir çizgi çıktı 2 gün önce. ortalama 3 ay kullanmıştım daha şuan o ekrana bakarak yazıyorum ve aşırı rahatsız ediyor. incehesap'a mesaj attım cevap bekliyorum bakalım göndericem
 
Konuya yazmadan edemeyeceğim ASUS VGA 248QE model 144 Hz 1ms monitörüm garantisi bittikten 1 veya 2 ay sonra sağ kısmında yeşil çizgi çıktı 3 yıl garantiliydi yani bu işler şans 3 yıl kullandım evet ama ASUS ömürlük ya da ASUS al kafan rahat olsun demek çok yanlış konu dışı örnek olacak ama beymenden aldığım takım elbise taksidi bitmeden yırtıldı ama 200 TL'ye giyim mağazasından aldığım takım elbise hala duruyor ve beymene göre daha iyi durumda.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…