Gamepower Horizon Mesh nasıl?

Gamepower'dan sorun yaşıyorsunuz ama şikayetçi değilsiniz. İlginç. Herhangi bir garantiye gönderme durumunda garantiden bir şey beklemeyin. Söylediğiniz kasadaki fanların CFM değerleri iyi değil. Yani fan iyi bir üfleme değerine sahip değil.

Gamepower'ın boş kasa haricinde ben hiçbir ürününü almam. Ön yargı değil dostum şikayetler ortada. Çevre birimleri tam bir felaket.

Bunu görmüştüm ama 2 fanlı diye biraz daha araştırıyım demiştim. Sizce yeter mi 2 fan?

Bence bilindik markalardan şaşmayın derim çünkü gamepowder marka kulaklık alarak hata yaptım ve sonrasında hatamı bilinmedik markalar kullanmamaya şartlayarak kapatmaya başladım . En önemli özelliği atlayarak direkt size öneri yapmışım kusura bakmayın. Bu önerdiğim MSI marka Kasa'nın boyutu küçük. Yani sisteminize uyumlu olup olmadığına bakmanız gerekiyor.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz merak ettim? Hiç Gamepower ürünü kullandınız mı?

Kulaklığınızın modeli ve sorunu neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…