Çözüldü Gamepower Intense monitörde ekrana ''sinyal yok'' yazısı geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

B4Y

Decapat
Daha fazla  
Gün içinde kullandığım bilgisayarımı biraz mola vermek için kapattım ve yaklaşık 2 saat sonra tekrar açtım. 2. ekranında görüntü varken ana ekranımda sinyal yok yazıyordu. (2. Ekran HDMI ana ekran DP kabloyla kullanıyorum.) Şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yoktu ve bir anda oldu. Ana ekranımda sorun yok, HDMI bağladığımda çalışıyor ama DP'ye geri geçtiğimde hiçbir şey yok, ekran kartının 2 DP slotunda da denedim, yine çalışmadı. Yani bir şeyin bozuk olduğunun farkındayım ama hangisinin olduğundan değil, ekran kartı slotları mı? Monitörün DP slotu mu? Yoksa kablonun kendisimi bozuk bilmiyorum. (yaklaşık 2.5 yıldır PC'yi kullanıyorum ve böyle bir durumu hiç yaşamamıştım, malum DP kablolarının bir kullanım ömrü mü var? Çünkü slotlara zarar verecek şekilde bir kullanım sergilemedim germe, çekme veya kablonun bükülmesi gibi. Yani ekran tak diye sebepsiz yere gitti.)

Çözüm
Windows+sol CTRL+Shift+b bu tuşlara sırasıyla basılı tut ekran kartını resetlersin bir de böyle dene.

Maalesef değişen bir şey olmadı.

Windows+sol CTRL+Shift+b bu tuşlara sırasıyla basılı tut ekran kartını resetlersin bir de böyle dene.

Dostum yardımın için çok teşekkürler, sabahın bilmem kaçından beri uğraşıyorum RAM'lerı bile silgiyle falan sildim o derece. Tam umudumu yitirmiştim ki, YT Shorts'ta gezerken bir video gördüm, adam monitörün fişini çekiyor az bekliyor geri takıyor çalışıyordu. Dedim son bir umutsuzlukla deneyeyim bari, düzeldi. Şaşırdım kaldım gereken tek şey monitörün fişini çekmek miydi? :D

Maalesef değişen bir şey olmadı.

Dostum yardımın için çok teşekkürler, sabahın bilmem kaçından beri uğraşıyorum RAM'lerı bile silgiyle falan sildim o derece. Tam umudumu yitirmiştim ki, YT Shorts'ta gezerken bir video gördüm, adam monitörün fişini çekiyor az bekliyor geri takıyor çalışıyordu. Dedim son bir umutsuzlukla deneyeyim bari, düzeldi. Şaşırdım kaldım gereken tek şey monitörün fişini çekmek miydi? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı