GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bugun monitör geldi ve görüntü dizi oyun tarzi kullanımlarda ekran gidip gelıyor sorunu cözemedim, bilgisi olan var mı acaba?
1800e aldım bro ekran gidip gelıyor cözemedimO bütçeye o monitör alınmaz.
O bütçeye o monitör alınmaz.
iade hakkım bulunuyor iade etsem mi bilemedim görüntü olarak felan baya memnunum bu sorun cozulurse kullanmaktan da keyıf alacagımı dusunuyorumKonu sahibi monitörü almış artık. Keşke çözüm odaklı olsanız. Bilginiz yoksa da bu şekilde saçma yorumlar yapmasanız.
GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bugun monitör geldi ve görüntü dizi oyun tarzi kullanımlarda ekran gidip gelıyor sorunu cözemedim, bilgisi olan var mı acaba?
DP kullanıyorum kutudan zaten sadece o cıktı 3 4 kere gidip gelmeler oluyor cok sık degıl ama olmasi rahatsiz ediciDizi oyun vs. etkinliği yokken ekranınız sabit mi yoksa sürekli gidip geliyor mu? Bağlantınızı hangi kablo aracılığıyla yapıyorsunuz?
Cok tesekkur ederim bro deneyim olmadi iade edecemKablonuzu kontrol edin ve imkanınız varsa hdmi ile vs. deneyin veya yeni bir dp kablosu ile.
Sorunun kaynağının kablo olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.