En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@HappyCetin 6 ay sonra bozulacak, rahatsız, pedleri dökülecek kulaklıklara sırf mikrofonu biraz daha iyi diye para vermek isterseniz tercih sizin. Mikrofonları harici pek bir olayları yok bu kulaklıkların.
@HappyCetin 6 ay sonra bozulacak, rahatsız, pedleri dökülecek kulaklıklara sırf mikrofonu biraz daha iyi diye para vermek isterseniz tercih sizin. Mikrofonları harici pek bir olayları yok bu kulaklıkların.
Gamepower bana göre iyi iş çıkarıyor ürünlerinde. Fanatiği değilim fakat bana göre başarılı firma. Bu zamana kadar da sorun yaşamadım ürünlerinde.
Jin'i denenedim ama Rampage'den iyi olduğuna eminim hocam. Rampage'den her türlü uzak durun.
Kizaru 7.1 önerebilirim mikrofon olarak gerçekten tatmin edici performansa sahip ama kronik dip ses sorunu var. Pro modelinde çözmüşlerdi herhalde. Bir incelemelerine göz atın.
Fujin Pro'da önerebilirim abime almıştık test falan etmiştik beni hoşnut etmişti kulaklık. Abimin kendisi de genellikle Valorant falan oynar. Kulaklığı beğendiğini dile getirmişti.