J Jankatt Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 İkisi arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir ve öneriniz varsa 300 TL civarında oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
İkisi arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir ve öneriniz varsa 300 TL civarında oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
matrasbeg21 Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 43 Çözümler 2 Yer Ankara 11 Haziran 2021 #2 Ben ikisini de tavsiye etmem, zaten kimsede tavsiye etmez iki marka da Çin malı. Rampage'nin şu modeline bakabilirsin: Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Ben ikisini de tavsiye etmem, zaten kimsede tavsiye etmez iki marka da Çin malı. Rampage'nin şu modeline bakabilirsin: Rampage RGW9 Comfort USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol Rampage RGW9 COMFORT Siyah USB 7.1 Surround Sound RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com