Gamepower Jin vs Rampage RM-K68 Scorpy

12silent2

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
Gamepower Jin modeli ile Rampage RM-K68 scorpy modeli arasında kaldım. Sizin tercihiniz ne olurdu? (fiyat olarak Gamepower 90TL daha pahalı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirini tercih etmezdim, klasik fason marka. Bütçe verirseniz yardımcı olayım.

Hocam bütçe 400 TL . Ek olarak belirttiğiniz 2 kulaklıklar rampage ve gamepower markalara gore daha mi başarılı ?

Hocam bütçe 400 TL. Ek olarak belirttiğiniz 2 kulaklıklar Rampage ve Gamepower markalara gore daha mi başarılı?

Hocam öncelikle bayramınız mubarek olsun. Gamepower, Rampage, James Donkey gibi markalar kötü hizmet veren ve kötü ürünlere sahip olan markadır, her ürünü kötü olacak diye bir şey yok. Galax çok öneriliyor diye önerdim fakat Aorus H5 gayet kalitelidir, Gigabyte'nin ürünü zaten çok fazla söze gerek yok.

Hocam öncelikle bayramınız mubarek olsun. Gamepower, Rampage, James Donkey gibi markalar kötü hizmet veren ve kötü ürünlere sahip olan markadır, her ürünü kötü olacak diye bir şey yok. Galax çok öneriliyor diye önerdim fakat Aorus H5 gayet kalitelidir, Gigabyte'nin ürünü zaten çok fazla söze gerek yok.
Hocam Aorus H5 7.1 özellikli değil stereo ama ses kasmada sorun olur mu ne düşünüyorsunuz?

Hocam Aorus H5 7.1 özellikli değil stereo ama ses kasmada sorun olur mu ne düşünüyorsunuz?

Hayır hocam, sanal 7.1 zaten attıklarınız. Bende Razer BlackShark V2 X var ama Valorant'ta 7.1 özelliğini açmıyorum bile öyle düşünün. Sanal 7.1 açabilirsiniz CS:GO oynuyorsanız, alabilirsiniz hocam ürünü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı