Gamepower kasa PSU'su güvenilir mi?

jil

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba geçenlerde bir kasa sipariş verdim halen elime ulaşmadı ama içime bir kurt düştü Power Supply iyi mi diye aldığım kasa Gamepower markasına ait bir kasa modeli.

Kasayı fotoğrafta belirttim şimdiden sağ olun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250210-215410.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 37
Muhtemelen değil ama binlerce insan kasa + psu şeklinde bunları kullanıyor. Normalde corsair, fsp, nzxt vs markalar önerilir psu için ama bu kasalarla sorun yaşayan çok insan var mı o konuda da şüpheliyim.

Kasayı fotoğrafta belirttim şimdiden sağ olun.

Rampage Gamepower Power Boost gibi firmaların ekipmanları hakkında pek bir bilgim yok ama kalitesiz oldukları için ve tüm sisteminizi güç kaynağına emanet ettiğiniz için pek önermem.

Muhtemelen değil ama binlerce insan kasa + psu şeklinde bunları kullanıyor. Normalde corsair, fsp, nzxt vs markalar önerilir psu için ama bu kasalarla sorun yaşayan çok insan var mı o konuda da şüpheliyim.
yanıt için sağ olun

Rampage Gamepower Power Boost gibi firmaların ekipmanları hakkında pek bir bilgim yok ama kalitesiz oldukları için ve tüm sisteminizi güç kaynağına emanet ettiğiniz için pek önermem.
zaten bu yüzden konu açtım sisteme zarar gelmesin diye bide yaklaşık 1000 - 1300 gibi bir param var 1-2 ay idare etse satsam o power supply'yı hangi psu'yu almalıyım

Yanıt için sağ olun

Zaten bu yüzden konu açtım sisteme zarar gelmesin diye bir de yaklaşık 1000 - 1300 gibi bir param var 1-2 ay idare etse satsam o Power Supply'yı hangi PSU'yu almalıyım

Hocam baktığınızda PSU şans işi en kalitesizi belki sizi çok yıl götürür belki en kalitelisi sizi az götürür ama işte nedir kalitesizse az götürme şansı daha yüksektir ama sizi 1-2 ay idare eder emin olabilirsiniz belki 3 yıl bile idare edebilir. PSU önerisi yapabileceğimi sanmıyorum pek bilgim yok konu açıp sormanız uygun olacaktır.

Rampage PSU kullanıyorum keşke almasaydım gerçekten 0 aldığım PSU'nun fanı bozuk çıktı ve servisten kaynaklı mı yok da Rampage kaynaklı mı bilmiyorum 1 aydır değiştirilemedi.

Rampage PSU kullanıyorum keşke almasaydım gerçekten 0 aldığım PSU'nun fanı bozuk çıktı ve servisten kaynaklı mı yok da Rampage kaynaklı mı bilmiyorum 1 aydır değiştirilemedi.

Sıkmayın hocam canınızı belki komple değiştirirsiniz. Fanı nasıl ve neden değiştirmiyorlar? Olmadı tüketici hakem heyetine başvurun size bozuk şey mi gönderecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…