Gamepower kendi kulaklık uygulaması mı Dolby Acces'mı?

İsimsizMan09

Hectopat
Arkadaşlar kulaklıkta Dolby Atmos desteği yok fakat çok önerildi diye aldım kullanıyorum. Kulaklığın kendi uygulaması daha mı iyidir 7.1 de destekliyor kulaklık ama Dolby daha iyidir diye yükleme gereği duymadım. Sizce hangisi daha iyi ses verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower uygulaması daha dar bir frekans aralığı sunuyor. Dolby Access daha yüksek detaylı ayarlar sunuyor. Ben eski kulaklıktayken aldım, çünkü bas hastası bir insanım. Bence cebi yakacak bir fiyatı da yok. Alınır. Dolby, Gamepower'ın uygulamasından daha iyi bir iş çıkarıyor.

Forumda gezerken kimsenin sana yanıt vermediğini görünce 2016'da açıp hiç kullanmadığım hesabı tekrar açtım. Kulaklığı alalı bir gün oldu. Yardım istersen, özel mesaj aracılığı ile beraber üstünde çalışırız.

Gamepower uygulaması daha dar bir frekans aralığı sunuyor. Dolby Access daha yüksek detaylı ayarlar sunuyor. Ben eski kulaklıktayken aldım, çünkü bas hastası bir insanım. Bence cebi yakacak bir fiyatı da yok. Alınır. Dolby, Gamepower'ın uygulamasından daha iyi bir iş çıkarıyor.

Forumda gezerken kimsenin sana yanıt vermediğini görünce 2016'da açıp hiç kullanmadığım hesabı tekrar açtım. Kulaklığı alalı bir gün oldu. Yardım istersen, özel mesaj aracılığı ile beraber üstünde çalışırız.
Sağolun hocam valla merak ediyordum teşekkür ederim. Müzik için önerebileceğiniz ayarlar varsa Dolby Acces için atabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı