Gamepower Kizaru USB aygıt gözükmüyor

aliwinchesterr

Femtopat
Katılım
4 Mayıs 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bugün 1-2 saat önce CS:GO oynarken birden kulaklığımın sesi gitti. Masaüstüne indiğimde ise "bağlı hoparlör veya kulaklık yok" diyor. Her türlü driverı indirdim gerek anakartın gerek Realtek'in vs. vs. fakat sonuç hala aynı. Bütün aygıtları çıkarıp taktığımda ise bir şey fark ettim, USB olarak kulaklığım asla gözükmüyor. Hani cihazı çıkarıp taktığınızda cihaz hazırlanıyor der ya sonra tanımlandı deyip kullanmaya başlarsınız hah ondan. Kayıttan yürütme cihazlarına girdim, devre dışı bırakılanları ve bağlantısı kesik olanları da göstermeyi aktif ettim fakat hala gözükmüyor. Sorun ne olabilir? Kulaklığı daha 2-3 hafta önce aldım ve yere vs. düşürmedim yani bozulacak bir darbe almadı. En önemli şeylerden biri de kulaklık şu an takılı ve kendi ses kartından RGB'sini kontrol edebiliyorum fakat mikrofon ve kulaklık adına hiçbir şey yok bilgisayarda. Umarım birisinin bunun için bir çözümü vardır. Anakart modelim Gigabyte H310M-S2V 2.0, kulaklığım ise tekrardan Gamepower Kizaru.
bilgisi olan yok mu acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı USB portları da deneyin. Sitesinden Chipset sürücüsünü indirip kurun. USB portları farklı donanımları tanıyorsa, kulaklıkta problem olabilir.
 
Farklı USB portları da deneyin. Sitesinden Chipset sürücüsünü indirip kurun. USB portları farklı donanımları tanıyorsa, kulaklıkta problem olabilir.
Her şeyi yaptım hocam başka bilgisayarda da denedim sanırım kulaklık sorunlu ama nasıl ya?
 
Olabilir hocam. Arıza yapmaz diye bir şey yok. Garantisi varsa gönderebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı