Gamepower kulaklığa 600 TL veren var mı?

Kendiyle çelişen 2 kişi gördüm hayatımda. Biri sen, diğeri damat. :D

Ayrıca verilmez. Corsair HS60 alırım daha iyi. Gamepower'a maksimum 250 lira veririm.
Zamanında yaptık bir hata nabalım çöpe mi atalım idare ediyor işte :).
Maşallah bu konuyu açıp ekipmanları Gamepower dizmişsin. 😂 Fiyatını hak eder mi, kullanmadan ve yorum yapmadan bilemem ama özellikleri iyi gibi duruyor. Ama marka kalitesiz mi, evet.
 
Kulaklık da gerçek 7.1 değil bu arada. Sağda bir solda bir olmak üzere iki adet hoparlörü mevcut. Normal bir kulaklıktan farkı yok, ucundaki ses kartı sesi simüle ediyor böylece sanal 7.1 oluyor. Bu da ses kalitesini aşağıya çekiyor.
 
Kulaklık da gerçek 7.1 değil bu arada. Sağda bir solda bir olmak üzere iki adet hoparlörü mevcut. Normal bir kulaklıktan farkı yok, ucundaki ses kartı sesi simüle ediyor böylece sanal 7.1 oluyor. Bu da ses kalitesini aşağıya çekiyor.
Doğrudur. Zaten gerçek 7.1 duymak için binlerce dolar harcamak lazım. O da zaten değmez.
 
Kalitesiz olsa bile en azından ucuz diyorduk, düşük bütçelerde kullanıyorduk da bu ne yahu? Gamepower'sin sen kendine gel 600 TL ne.

Verilir mikrofonu bile SteelSeries mikrofunundan daha güzel tiz ve basslarını ayarlayabiliyorsun. Üstelik oyuncu olup saatlerce bilgisayar başındaysan kafa bandı gibi olan yer hem yumuşak, hem esnek, hem de hava kanalları var. Bassları epey iyi tiz konusunda da bayağı iyi performans veren bir kulaklık. Yorumlarda çoğu kişi kulaklığı test etmeden önyargılı yaklaşmış. Şarkı dinleyince seni alıp götüren bir kulaklık ayrıca son ses açınca 112 desibele kadar çıkan sesi var. Hatta kullanıcılar sesin 112 desibelden daha fazla geldiğini söylüyor hoparlör olarak da kullanılır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben denedim bu kulaklığı çok güzel bir kulaklık rahat, mikrofonu baya iyi, ses yüksekliği iyi, 7.1 güzel çalışıyor. 400-450TL gibi bir fiyatı olsa rakipsiz olur ama 500-600TL biraz fazla çünkü adı duyulmuş bir sürü kulaklık var o fiyata. Ancak 500TL verip alanda pişman olmaz performansından.
 
Kulaklığı aktif kullanıyorum şu anda verdiği ses de mikrofon performansı da çok iyi... 7.1'e gelince hyperx cloud 2 kullanan arkadaşlarım bile 7.1'ini kullanmıyor beğenmedikleri için. Hediye olarak alan varsa çok iyi. Ben hediye olarak alan birinden 2.el kullanılmamış olarak 325tl'ye aldım. Gayet memnunum. He 520 lira anlık fiyatı verilir mi derseniz rakiplerine bakmak lazım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı