Gamepower kulaklık ses kasamıyorum

Rinnegan 1

Decapat
Katılım
20 Şubat 2021
Mesajlar
66
1653405261527.png


Kankalar şu gördüğünüz lanet kulaklığı nasıl yaptıysam Trendyol'daki boomerlerin yorumlarıyla aldım. Valorant'ta ses kasmak için aldım ama kulaklıkla ses kasılmıyor şöyle açıklacam; bu bir kulaklık değil hoparlör, sesi %10'da kulağımı deşiyor yükseltemiyorum, sesi aşırı yüksek bu bağlamda oyunlardaki silah sesleri o kadar fazla geliyor ki kafamda zonkluyor ve ayak seslerini kulaklığın sesini düşük tuttuğum için duyamıyorum eğer yüksek tutarsam silah seslerinden odağım bozuluyor çok rahatsız edici. Kulaklığın sesini %15'den fazla yükseltemiyorum işitme kaybı yapıyor. Bunun bir de uygulaması var ben ayarları ne yaparak ses kasabilecek seviyeye getirebilirim ve ses yüzdesi kaç olmalı(uygulamada bir sürü ayar var kullanan var ise yardımını bekliyorum). Tam model adı Gamepower Mihawk uygulamasından ses kasma ayarı yapan varsa paylaşırsa çok memnun kalırım, çok sinir bozucu bir olay.
Ek olarak seslerin nereden geldiğini yanlış veriyor kulaklık, sanırım sağ solda problem yok ama ön ve arka sesler ters geliyor. R6 oynuyorum önüme bakarken arkadan mermi yiyorum, nerede cam kırılıyor hiç anlamıyorum avel gibi bakınıp flame yiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önermiyoruz, önermiyoruz, önermiyoruz, önermiyoruz, önermiyoruz!
Kaç kere söyledik... İade edin. Bir halt olmaz ondan.
ben 2020'de almıştım iade yok :D o zaman yeni çıkmıştı sanırım fazla bir inceleme okumadım trendyol dışında. Napabilirim şimdi cidden sıkıntı ya,ufaktan iyileştirsem ayarlarla idare ederim
konu link atabilirmisiniz oradan bakayım belki ayar vardır
 
Ben 2020'de almıştım iade yok :D o zaman yeni çıkmıştı sanırım fazla bir inceleme okumadım Trendyol dışında. Napabilirim şimdi cidden sıkıntı ya, ufaktan iyileştirsem ayarlarla idare ederim.
Konu link atabilir misiniz oradan bakayım belki ayar vardır.

Bu forumda Gamepower kullanan bulman çok zor.
Yapacaksan kendin yapacaksın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı