N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Ocak 2021 #1 Gamepower Luna mı? Yoksa James Donkey 710 mu arkadaşlar? Yok onu önermiyoruz yok baskılı ürünler gibi yorumları dikkate almayacağım. Lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Gamepower Luna mı? Yoksa James Donkey 710 mu arkadaşlar? Yok onu önermiyoruz yok baskılı ürünler gibi yorumları dikkate almayacağım. Lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyin.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 8 Ocak 2021 #2 NoiceRUSS dedi: Gamepower luna mı? Yoksa James Donkey 710 mu arkadaşlar? Yok onu önermiyoruz yok baskılı ürünler gibi yorumları dikkate almayacağım. Lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... İkisi de değil @Samotne Ciasteczka'un ekipman rehberi vardı bulamadım şimdi bulunca mesajı düzenlerim, o rehbere bakabilirsiniz.
NoiceRUSS dedi: Gamepower luna mı? Yoksa James Donkey 710 mu arkadaşlar? Yok onu önermiyoruz yok baskılı ürünler gibi yorumları dikkate almayacağım. Lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... İkisi de değil @Samotne Ciasteczka'un ekipman rehberi vardı bulamadım şimdi bulunca mesajı düzenlerim, o rehbere bakabilirsiniz.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Ocak 2021 #3 Axii dedi: İkisi de değil @Samotne Ciasteczka'un ekipman rehberi vardı bulamadım şimdi bulunca mesajı düzenlerim, o rehbere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konudaki yazıyı okumadınız galiba benim soruma cevap verin onlar değil şunlar demeyin lütfen hangisi daha iyi!
Axii dedi: İkisi de değil @Samotne Ciasteczka'un ekipman rehberi vardı bulamadım şimdi bulunca mesajı düzenlerim, o rehbere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam konudaki yazıyı okumadınız galiba benim soruma cevap verin onlar değil şunlar demeyin lütfen hangisi daha iyi!
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 8 Ocak 2021 #4 NoiceRUSS dedi: Hocam konudaki yazıyı okumadınız galiba benim soruma cevap verin onlar değil şunlar demeyin lütfen hangisi daha iyi! Genişletmek için tıkla... İkiside rezalet kulaklıklar. Paranızı çöpe atın daha iyi bunları almaktansa.
NoiceRUSS dedi: Hocam konudaki yazıyı okumadınız galiba benim soruma cevap verin onlar değil şunlar demeyin lütfen hangisi daha iyi! Genişletmek için tıkla... İkiside rezalet kulaklıklar. Paranızı çöpe atın daha iyi bunları almaktansa.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Ocak 2021 #5 Axii dedi: İkisi de rezalet kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... Bak ya hocam tamam ikisi de rezalet olsun ama hangisi daha iyi soru bu cevabı sizde.
Axii dedi: İkisi de rezalet kulaklıklar. Genişletmek için tıkla... Bak ya hocam tamam ikisi de rezalet olsun ama hangisi daha iyi soru bu cevabı sizde.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 8 Ocak 2021 #6 NoiceRUSS dedi: Bak ya hocam tamam ikisi de rezalet olsun ama hangisi daha iyi soru bu cevabı sizde. Genişletmek için tıkla... Gamepower Luna bir tık daha iyi diye biliyorum.
NoiceRUSS dedi: Bak ya hocam tamam ikisi de rezalet olsun ama hangisi daha iyi soru bu cevabı sizde. Genişletmek için tıkla... Gamepower Luna bir tık daha iyi diye biliyorum.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Ocak 2021 #7 Axii dedi: Gamepower luna bir tık daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Heh ya tek istediğim cevap buydu teşekkür ederim.
Axii dedi: Gamepower luna bir tık daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Heh ya tek istediğim cevap buydu teşekkür ederim.
vettel05 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 284 8 Ocak 2021 #8 NoiceRUSS dedi: Gamepower Luna mı? Yoksa James Donkey 710 mu arkadaşlar? Yok onu önermiyoruz yok baskılı ürünler gibi yorumları dikkate almayacağım. Lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu iki kulaklıktan birini alacaksanız bence Gamepower Luna alın.
NoiceRUSS dedi: Gamepower Luna mı? Yoksa James Donkey 710 mu arkadaşlar? Yok onu önermiyoruz yok baskılı ürünler gibi yorumları dikkate almayacağım. Lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu iki kulaklıktan birini alacaksanız bence Gamepower Luna alın.
N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 8 Ocak 2021 #9 vettel05 dedi: Hocam bu iki kulaklıktan birini alacaksanız bence Gamepower luna alın. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir hocam rahatlıkmı kalitemi.
vettel05 dedi: Hocam bu iki kulaklıktan birini alacaksanız bence Gamepower luna alın. Genişletmek için tıkla... Sebebi nedir hocam rahatlıkmı kalitemi.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 8 Ocak 2021 #10 Gamepower luna berbat ses kartı, cızırtı sorunları. Bu ikiliden birisi zorunlu ise JD710. Önerim: Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Gamepower luna berbat ses kartı, cızırtı sorunları. Bu ikiliden birisi zorunlu ise JD710. Önerim: Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bloody G528C 7.1 RGB Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com