Eski bir Vatan Computer elemanı olarak şunu söylemek istiyorum, Everest Rampage, Frisby Gamemax, GamePower gibi markalar üretici değiller ve çinde anlaşmış olduğu üreticilere logo bastırıyorlar. Almış olduğun ürünü çinde çince adıyla bulabilirsin. Motospeed gibi markalara yönelmektense o kadar bekleyeceğine Everest Rampage tercih etmek daha mantıklı oluyor. Çünkü ikiside aynı bir fark yok. Kalite konusunda üründen ürüne değişir kötüsüde var iyiside var şans işi, ama ürünü almadan önce iyi bir araştır ona göre al.GamePower markası Everest Rampage gibi logo mu basıyor? Yani Motospeed v10 klonu night stalker modeli örneğin ve Warlock klavyesinin orijinali nedir?
Aslında net bir orjinali yok ki Motospeed V10'da Motospeed'in değil. Çin bildiğin üzere çok büyük bir üretici ve bu üretim ağı tüm Dünya'nın ilgisini çekiyor. A'dan Z'ye bütün markalar Çin'de üretim yaptırıyor ve kimsenin orada kendi fabrikası falan yok sadece Asya ofisleri var ve ofisler o kıtanın iş yükünü üstleniyor yani sanıldığının aksine Corsair, Steelseries gibi markalar kendi ürünlerini kendi fabrikalarında üretmiyor.GamePower markası Everest Rampage gibi logo mu basıyor? Yani Motospeed v10 klonu night stalker modeli örneğin ve Warlock klavyesinin orijinali nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.