Gamepower Medusa 7.1 Mikrofon Sorunu

Dustin

Kilopat
USB girişli olmasından kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir problemim var. Teamspeak 3 kullanan ve gün içinde devamlı mikrofonu kullanan biriyim. Bütçem çok fazla olmadığından Gamepower Medusa'yı tercih ettim ancak bin pişman oldum. Ses kalitesine kesinlikle sözüm yok ama bu mikrofon işi aşırı sıkıntılı. Film izliyorum bütün filmin sesi mikrofondan TS3'e gidiyor,şarkı dinliyorum bütün ses mikrofonda,birisi konuşuyor bütün ses mikrofonda. Ses kalitesi zaten berbat. USB'yi jak girişine dönüştüren bir cihaz alsam sorunum düzelir mi diye düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Ya da Gamepower Medusa ile aynı fiyat aralığında bir kulaklık önerisi yaparsanız çok iyi olur. USB girişli olmasın lütfen.
Üstelik TS'ye giriş yaptığımda kimse konuşmasa ve mikrofona basmasam bile bir cızırtı sesi geliyor.

Sizin ürün arızalı galiba. Aynısından bende var anlattıklarının hiç birini yaşamadım.

Sizin ürün arızalı galiba. Aynısından bende var anlattıklarının hiç birini yaşamadım.
Rampage rm-k19 alıcam sanırım iade edip
3.1 USB girişinden çıkartıp 3.0'a taktım sorunum düzeldi. İadeden vazgeçiyorum sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…