Gamepower Medusa İnceleme

Forumda arama yerine yazmanız bile yüzlerce sorun görmeniz için yeterli olacaktır. Bende Warlock compact kullanıyorum. Tuşlarda basmama ve çift basma sorunları var. Ben napayım şimdi? Siz yaşamadınız ama ben yaşıyorum. Ben ve yüzlerce kullanıcı mı hatalı yani?

Güzel inceleme, Gamepower ürünlerin malzeme kalitesi genelde merdiven altından çakma gibi oluyor; malzeme kalitesi genel anlamda kasasında?

Ne kadar garip 3 yıldır Gamepower Warlock kullanıyorum hiç bir sorun yok.

Klavyeyi hiç temizlemez, üzerinde sürekli yemek yer içerseniz olacağı bu. Redragon öneriyorlar mesela Gamepower yerine lakin ikisi de aynı Outemu Switch'leri kullanıyor.

Klavyeyi hiç temizlemez, üzerinde sürekli yemek yer içerseniz olacağı bu. Redragon öneriyorlar mesela Gamepower yerine lakin ikisi de aynı Outemu Switch'leri kullanıyor.

Benim kullanışıma kötü diyemezsiniz. Klavyelerden anlarım ve sürekli bakımını yaparım. Ayrıca Redragon Outemu gaote Switch kullanıyorken Gamepower Warlock compactta Outemu MX Switch'ler var. Outemu gaote switch kullanan Gamepower Calypso'da fazla sorun çıkarmayan bir ürün mesela. Sorun bende değil kullanılan Switch'lerin kalitesiz oluşundan. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin.
Bakın bakalım aynılar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211214_083336_com.android.chrome.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20211214_083354_com.android.chrome.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20211214_083702_com.android.chrome.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20211214_083727_com.android.chrome.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 45

Gaote ile MX'in tek farkı uygun oldukları keycaplerinin farklı olması, bunun dışında gram farkları yok. Sizinle tartışmayacağım, gidin daha çok para verin istediğinizi alın ama sırf kötü kullandığınız veya doğrudan kullanmadığınız ürüne laf etmeyin.

İki ürününde doğrudan ve temiz bir şekilde kullandım ve iki Switch'in farkı, farklı keycap uyumluluğu değil. İkisi de aynı keycaplari kullanabiliyor.

Alınmaz. Ömrü kısa bir ürün.

4 yıldır kullanıyorum ve padlari soyulmuş tu hemen yenisini gonderdiler. Kac kere düşürdüm çizik bile yok(otururken kulak hizasindan). Mikrofonu laptop cok sesli çalıştığından fan sesini aliyor biraz ama mikrofon yeterli kulaklığın ses kalitesi muazzam. Oyunlarda cok iyi ses kasiyorum ve müzik dinlemek çok keyifli. Ben bir sorun giremiyorum ya da kullanipta kulaklık kesinlikle alinmaz cok kalitesiz diyen biri görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…