Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 17 Eylül 2020 #1 Gamepower Medusa adlı kulaklığı aldım. Ama USB'yi taktıgımda ses gelmiyor. Mikrofonda çalışmıyor. Işığı yanıyor.
Gamepower Medusa adlı kulaklığı aldım. Ama USB'yi taktıgımda ses gelmiyor. Mikrofonda çalışmıyor. Işığı yanıyor.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 17 Eylül 2020 #2 Lynoxthismisha dedi: Gamepower Medusa adlı kulaklığı aldım. Ama USB'yi taktıgımda ses gelmiyor. Mikrofonda çalışmıyor. Işığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... USB girişinizde problem olabilir. Artı 0 Eksi
Lynoxthismisha dedi: Gamepower Medusa adlı kulaklığı aldım. Ama USB'yi taktıgımda ses gelmiyor. Mikrofonda çalışmıyor. Işığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... USB girişinizde problem olabilir.
rodya1 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 531 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Eylül 2020 #3 Lynoxthismisha dedi: Gamepower Medusa adlı kulaklığı aldım. Ama USB'yi taktıgımda ses gelmiyor. Mikrofonda çalışmıyor. Işığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kulaklığı etkin hale getirin olmaz ise ses sorunlarını giderin deyin. Artı 0 Eksi
Lynoxthismisha dedi: Gamepower Medusa adlı kulaklığı aldım. Ama USB'yi taktıgımda ses gelmiyor. Mikrofonda çalışmıyor. Işığı yanıyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kulaklığı etkin hale getirin olmaz ise ses sorunlarını giderin deyin.