Gamepower Medusa vs Rampage Pulsar

Bütçe
270

Aliahmet019

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
107
Çözümler
1
Yer
samanyolu galaksisi
Arkadaşlar biliyorsunuz fiyatlar arttı. Benim bütçem de bunlara yetiyor. Lütfen bütçen arttır demeyin. En fazla bu. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Özellikleri neredeyse aynı. Titreşim hariç, ki Pulsar'ın titreşimi de o kadar fark yaratmıyormuş. Kararsız kaldım, kullananlar varsa yorum yapabilir mi? Hangisini padi daha rahat gibi... Şimdiden teşekkürler. (Biliyorum Tronsmart var bu fiyata ama benim kafama pek yatmadı, önermezseniz sevinirim).
 
Biraz daha koyup CH321 almanızı tavsiye ederim.


Çin'den alabilirseniz Mpow Air SE de güzeldir. Ödül kardeşliği ile alırsanız her şey dahil yaklaşık 155 TL'ye denk geliyor.

 
Arkadaşlar biliyorsunuz fiyatlar arttı. Benim bütçem de bunlara yetiyor. Lütfen bütçen arttır demeyin. En fazla bu. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Özellikleri neredeyse aynı. Titreşim hariç, ki Pulsar'ın titreşimi de o kadar fark yaratmıyormuş. Kararsız kaldım, kullananlar varsa yorum yapabilir mi? Hangisini padi daha rahat gibi... Şimdiden teşekkürler. (biliyorum Tronsmart var bu fiyata ama benim kafama pek yatmadı, önermezseniz sevinirim).

İkisi de birbirinden C4. kasanıza dinamit koymak isterseniz 1 numaralı önerimizdir.
 

Geri
Yukarı