Gamepower neden kötüleniyor?

Ben Gamepower'ın Air Turbine kasa fanlarını kullanıyorum gayet iyi. Fiyatı da iyi.
CFM değerleri? Statik basınç? Fiyatına göre rezalet o fanlar.

Ben de Gamepower klavye kullanıyorum, 3,5 yıldır sorun yaşamasam da aldığım mouse 6 ayda soyuldu. Markayı tavsiye etmiyorum kısaca.

Konuyu okudukça gülüyorsun. 😂😂
Adamların yurtdışında 2 saat çalışıp kazandığı 200 lirayla klavye, kulaklık alıp cidden mükemmel bir garanti ve 1000 liralık ürün kalitesi bekliyorlar.
Bir kere, Gamepower benim babamın değil, savunmam için bir sebep yok.
Ama 4 ürünleri elimden geçti ve 1 kere garanti ile muhattap oldum. Sorunum çözülüp ürünüm yollandı.
Ölümüne kötülüyorsa çoluk çocuktur, engelle geç.
Unutmadan, Gamepower kötüdür ama Gamenote çok iyidir.

Kulaklıkları aşırı derece ağrı yapıyor ve hiç rahat değil.

Sizin kullanmanız bu markanın iyi ve kaliteli olduğu anlamına hiç ama hiç gelmez. Sizde sorun çıkarmamış olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam dediğiniz modelin rezalet bir ped kalitesi ve rezalet bir deri kalitesi vardı.

Acaba sizde sıkıntı olabilir mi kullandığım güne kadar hiç ağrı yapmadı ve ped kalitesinde bir sıkıntı yok fazla terleyen biri değilim ve hiç soyulmadı
Kafamıda gayet güzel tutuyor kaymıyor.
Ben markayı savunmuyorum sadece kulaklıkta kötü bir özellik göremedim.
Sizde ufaktan bir hater havası süzdüm.

Ben açıkçası bu tür firmalara oldum olası güvenmem. Çünkü bunların birçok ürünü Aliexpress gibi sitelerde markasız bir şekilde alınabiliyor. Marka basan firmalardan mümkün olduğunca uzak durun. Marka bastıkları ürünler kalitesiz olabilir, sorunlu olabilir, ve daha birçok şey olabilir. Bir ürün almadan önce o ürünü araştırmıyorsanız bilinçsiz bir tüketicisinizdir.

Gamepower'ın çoğu ürünü ortalama kalitede bile olmayan ve Çin'in ücra köşelerinde üretilip marka basılmış ürünler. Kusura bakmayın ama bunu savunanların benim gözümde SanDisk SSD Plus önerenlerden bir farkı yok. Kötüye kötü demek yerine kötüyü övmek hem dolandırıcılığa yön vermektir hem de yalanların en büyüğünü söylemektir. Vicdanı olan birisi de bunu yapmaz zaten. :)

Acaba sizde sıkıntı olabilir mi kullandığım güne kadar hiç ağrı yapmadı ve ped kalitesinde bir sıkıntı yok fazla terleyen biri değilim ve hiç soyulmadı.
Kafamıda gayet güzel tutuyor kaymıyor.
Ben markayı savunmuyorum sadece kulaklıkta kötü bir özellik göremedim.
Sizde ufaktan bir hater havası süzdüm.

Kötü ürüne kötü derim iyi olana iyi derim.

Hater olsam daha önce Rampage ürün kullanmamış olurdum veya drop Plus önermemiş olurdum.

Ben olanı söyledim olanı söylemek artık haterlığa giriyorsa evet haterim.

Hala daha hiçbir ürününün iyi olmadığını, aksine berbat olduğunu düşünmekteyim. Bildiğin sazan avı.

Kötü ürüne kötü derim iyi olana iyi derim.

Hater olsam daha önce Rampage ürün kullanmamış olurdum veya drop Plus önermemiş olurdum.

Ben olanı söyledim olanı söylemek artık haterlığa giriyorsa evet haterim.

Hala daha hiçbir ürününün iyi olmadığını, aksine berbat olduğunu düşünmekteyim. Bildiğin sazan avı.

Bende iyi demiyorum ancak söyledikleriniz abartı gibi geldi
Çünkü başımı şu ana kadar hiç ağrıtmadı.
Ve pedlerinde bir sıkıntı göremedim.

@Fodenist Şu ben sorun yaşamadım o zaman kimse yaşamaz tezini ne zaman bırakacaksınız? Bir kişi sorun yaşamadı diye firma sorunsuz olmuyor. Yukarıda da kaç kere yazıldı bu ve siz halen anlamıyorsunuz. Sende sorun olmadı diye başkasında da olmayacak anlamına gelmiyor. Çok daha iyi markaların çok daha kaliteli ürünleri varken gidip Gamepower alan bir yaptığı hatayı sorgulasın diyorum. Oyuncu ekipmanları Gamepower'dan, Rampage'den, James Donkey'den ibaret değil çünkü. :)

Kendi ürettiği bir şey yok Çin'den alıp marka basan bir firma böyle olunca da garanti süreciniz berbat oluyor ama insandan insana değişir 100 200 TL arasına açıkçası ben markaya falan bakmam memnun insan çoksa alır geçerim 200TL üstüne ise iyi markalara yönelirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı