Gamepower Ogre RGB İncelemsi

Halen daha göründüğü kadarıyla kısacık ve içinde kalmış, gerçek bir Switch değil.

bu konuda söyleceklerimi söyledim. Daha fazla etiketlemeyin yazmayacağım.

Fotoğrafta kısa görünüyor internetteki switcler ile karşılaştırdım birebir aynısı.

1.5 yıl kadar gamepower warlock kullandım ve sonra sattım. Satma sebebim de red switchden sıkıldım. İlk gamepower tecrübemdi ve memnun kaldım. 1.5 yılda yaşadığım tek sorun bir kere shift tuşunun arada basmamasi oldu oda klavyeyi iyi bir temizleyip fön makinası ile ufletince geçti. Kısacası herkes kotuluyor fakat bence memchanical veya membran kalvyelere vermektense mekanik swithce sahip olsun bir iki tık malzemesi kötü olsun benim için okaydir çünkü basım hissiyatlari acayip farklı.

Halen daha göründüğü kadarıyla kısacık ve içinde kalmış, gerçek bir Switch değil.

Bu konuda söyleceklerimi söyledim. Daha fazla etiketlemeyin yazmayacağım.
Bence de yazmayın. @Playstation3 Arkadaş sevincini paylaşmış hemen kötülüyorsunuz. Yok çakma bilmem ne, 190TL ye tam mekanik büyük klavye bulmak zor. Bütçesi yüksek olsa daha iyi modelleri tercih ederdi zaten.

"Tamam hocam, memnunsanız hiç sorun yok
Sadece gerçekleri bilin istedim."

Yazmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…