msneverjealous Centipat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 23 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #1 Gamepower Ogre RGB klavyemi her yeri sadece kırmızı renk olarak kullanmak istiyorum ama yapamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 26 Eylül 2020 #2 @msneverjealous Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Buradan OGRE RGB'nin yazılımını indirip kolayca yapabilirsiniz.
@msneverjealous Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Buradan OGRE RGB'nin yazılımını indirip kolayca yapabilirsiniz.
msneverjealous Centipat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 23 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #3 SkyRose dedi: @msneverjealous Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Buradan OGRE RGB'nin yazılımını indirip kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @SkyRose İndirdim, kurdum fakat "Device is not detected, the key settings can not displayed!" uyarısı veriyor ve uygulamayı açmıyor. Son düzenleme: 26 Eylül 2020
SkyRose dedi: @msneverjealous Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Buradan OGRE RGB'nin yazılımını indirip kolayca yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @SkyRose İndirdim, kurdum fakat "Device is not detected, the key settings can not displayed!" uyarısı veriyor ve uygulamayı açmıyor.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 26 Eylül 2020 #4 msneverjealous dedi: @SkyRose İndirdim, kurdum fakat "Device is not detected, the key settings can not displayed!" uyarısı veriyor ve uygulamayı açmıyor. Genişletmek için tıkla... Klavyeniz "Ogre RGB" değil de "Ogre Rainbow" olabilir mi?
msneverjealous dedi: @SkyRose İndirdim, kurdum fakat "Device is not detected, the key settings can not displayed!" uyarısı veriyor ve uygulamayı açmıyor. Genişletmek için tıkla... Klavyeniz "Ogre RGB" değil de "Ogre Rainbow" olabilir mi?
msneverjealous Centipat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 23 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #5 SkyRose dedi: Klavyeniz "Ogre RGB" değil de "Ogre Rainbow" olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ogre Rainbow'muş... Kusura bakmayın. Peki benim klavyemde bu mümkün mü?
SkyRose dedi: Klavyeniz "Ogre RGB" değil de "Ogre Rainbow" olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Ogre Rainbow'muş... Kusura bakmayın. Peki benim klavyemde bu mümkün mü?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 26 Eylül 2020 #6 msneverjealous dedi: Evet. Ogre Rainbow'muş... Kusura bakmayın. Peki benim klavyemde bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Rainbow'un yazılım desteği yok ve sadece tek renk de maalesef yapamazsınız. Çünkü her tuş satırının belirli bir rengi var. Mavi yanan satırı kırmızı yapamazsınız mesela.
msneverjealous dedi: Evet. Ogre Rainbow'muş... Kusura bakmayın. Peki benim klavyemde bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Rainbow'un yazılım desteği yok ve sadece tek renk de maalesef yapamazsınız. Çünkü her tuş satırının belirli bir rengi var. Mavi yanan satırı kırmızı yapamazsınız mesela.
msneverjealous Centipat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 23 Çözümler 2 26 Eylül 2020 #7 SkyRose dedi: Rainbow'un yazılım desteği yok ve sadece tek renk de maalesef yapamazsınız. Çünkü her tuş satırının belirli bir rengi var. Mavi yanan satırı kırmızı yapamazsınız mesela. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
SkyRose dedi: Rainbow'un yazılım desteği yok ve sadece tek renk de maalesef yapamazsınız. Çünkü her tuş satırının belirli bir rengi var. Mavi yanan satırı kırmızı yapamazsınız mesela. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
E emir070 Zeptopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #8 Benimki olmuyor.