Gamepower Overlord alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Normalde gamepower ürünler forumda önerilmez ama eğer numpadsiz klavye bakıyorsanız bu bütçede söylediğiniz klavye alınabilir.

Eğer numpadli klavye bakacak olursanız benzer bütçede bu da düşünülebilir.

%60 da okabilir ama GTA 5'i aktif oynuyorum numpad lazım olur mu acaba?

Merhaba bu model hoşuma gitti fiyatı da güzel gibi sizce alınır mı? Alınmaz ise red switch ne önerirsiniz?

Alınır ben sipariş vermiştim bugün elime ulaştı zaten 5 yıllık Gamepower kullanıcısı olarak her zamanki Gamepower kalitesi, GTA konusundada benim için sıkıntı olmadı yön tuşlarıyla ayarladım.

Alınır ben sipariş vermiştim bugün elime ulaştı zaten 5 yıllık Gamepower kullanıcısı olarak her zamanki Gamepower kalitesi, GTA konusundada benim için sıkıntı olmadı yön tuşlarıyla ayarladım.

Her zaman ki Gamepower kalitesi mi? Bu marka en çok Türkiye'de satılıyor çünkü bu marka diğer ülkelerde nefret ediliyor şaka yapmıyorum bir tane doğru düzgün yabancı yazı bulamazsınız.

Tüm Gamepower Rampage ürünleri berbat kalitede leş gibiler.

Her zaman ki Gamepower kalitesi mi? Bu marka en çok Türkiye'de satılıyor çünkü bu marka diğer ülkelerde nefret ediliyor şaka yapmıyorum bir tane doğru düzgün yabancı yazı bulamazsınız.

Tüm Gamepower Rampage ürünleri berbat kalitede leş gibiler.

Tamam kendine göre haklısın ama kime göre neye göre? Olayın bu yönünden bak.

Tamam kendine göre haklısın ama kime göre neye göre? Olayın bu yönünden bak.

Genelleme konuşmaktayım kendime göre felan değil. Uzaktan bakıldığında Gamepower, Rampage ve frizby gibi markaların kalitesi berbat. Düzgün eleştiri yapan inceleme yazılarındanda anlaşıldığı gibi bu ürünler berbat kalitede genel alıcı incelemelere bakıldığı zaman kötü ve önerilmez.

Genelleme konuşmaktayım kendime göre falan değil. Uzaktan bakıldığında Gamepower, Rampage ve frizby gibi markaların kalitesi berbat. Düzgün eleştiri yapan inceleme yazılarındanda anlaşıldığı gibi bu ürünler berbat kalitede genel alıcı incelemelere bakıldığı zaman kötü ve önerilmez.

Hiç Gamepower ürün kullandınız ?

Hiç Gamepower ürün kullandınız mı?

Evet teknoloji hakkında bilgisizken Türkiye'de 'sözde' çok önerildiği için sizin gibiler tarafından ve kullandım. Kullandığım kulaklıkların direk içindeki kablolar gerginlikten koptu. Tekrar aldım bu sefer direk ses gidikti. Hele kalitesi berbat. Şu an hayatımda gördüğüm en kötü markalardan biri. Hiçbir zaman bu korkunç markaları önermeyeceğim artık her şey bariz.

Evet teknoloji hakkında bilgisizken Türkiye'de 'sözde' çok önerildiği için sizin gibiler tarafından ve kullandım. Kullandığım kulaklıkların direk içindeki kablolar gerginlikten koptu. Tekrar aldım bu sefer direk ses gidikti. Hele kalitesi berbat. Şu an hayatımda gördüğüm en kötü markalardan biri. Hiçbir zaman bu korkunç markaları önermeyeceğim artık her şey bariz.

Kardeşim, kulaklıkları hakkında bir yorumda bulunmadım. Konu klavyeydi ve ben 5 yıllık bir saber RGB kullanıcısı olarak deneyimlerimi paylaştım. Kendi adıma, Gamepower'ın klavyeleri konusunda kalite standardını koruduğunu düşünüyorum. Türkiye'deki marka takıntısı yüzünden sizin gibiler, sürekli yüksek fiyatlı Razer ve ASUS gibi markaları öneriyorlar. Elbette herkesin ASUS veya Razer alabilmesi güzel olurdu ama fiyat performans anlamında Gamepower gerçekten kaliteli ürünler sunuyor. İşin o kısmına odaklanalım lütfen.

Yeni konular

Geri
Yukarı