Gamepower Overlord nasıldır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba. Sorum yukarıda. Trendyol'da fiyat düşüşü olmuş hoşuma gitti biraz inceleme videosu izledim güzel gibi duruyor. Sizce alınır mı? Linki birakiyorum şimdiden teşekkürler.

Bu arada red switch istiyorum öneri yaparsaniz red switch olsun bütçe 1200-1300'e kadar cikabilir.

Bu arada red switch istiyorum öneri yaparsaniz red switch olsun bütçe 1200-1300'e kadar cikabilir.

Merhaba. Sorum yukarıda. Trendyol'da fiyat düşüşü olmuş hoşuma gitti biraz inceleme videosu izledim güzel gibi duruyor. Sizce alınır mı? Linki birakiyorum şimdiden teşekkürler.

Sosyalde Gamepower, James Donkey, Rampage gibi ürünleri çok önermezler. Fiyatı sizi tatmin ettiyse çok umut beslemeden alabilirsiniz.

Neden önermiyorlar anlamıyorum zira ben Rampage ve Gamepower kullanmış biri olarak ve de şimdi kullandığım model bu ve inanılmaz rahatlıkta.

Kimisi kullanıp memnun kalmadığı için, kimisi de sırf diğer insanlar önermediği için önermiyor. Şahsen uzun süredir bende kullanıyorum bir problem yaşatmadı. Şans işi biraz.

Neden önermiyorlar anlamıyorum zira ben Rampage ve Gamepower kullanmış biri olarak ve de şimdi kullandığım model bu ve inanılmaz rahatlıkta.

Modele göre değişir, bende öyle düşünüyordum ama sonrasında Anker, Corsair, Razer gibi markaların ürünlerini denedim-kullandım farkı anladım

Sosyalde Gamepower, James Donkey, Rampage gibi ürünleri çok önermezler. Fiyatı sizi tatmin ettiyse çok umut beslemeden alabilirsiniz.
Sosyaldeki insanlar daha kaliteli klavye kullandıkları için önermiyorlar. Elimdeki Z11, Akko 5087B ve 5108B'nin yanından bile geçemeyen bir klavyeyi önermem.
Sosyaldeki insanlar daha kaliteli klavye kullandıkları için önermiyorlar. Elimdeki Z11, Akko 5087B ve 5108B'nin yanından bile geçemeyen bir klavyeyi önermem.
Belirtiyim Z11'i 320 TL'ye aldım o bile Gamepower marka klavyelerin çoğundan 100 kat daha iyi.

Gamepower orge RGB red switch kullanıyorum 3 yıldır, hiçbir sorunu yok tuşları silinmedi vs. Gamepower tam bir F/P ama klavyede. Mouse önermem.

Geri
Yukarı