Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 16 Kasım 2022 #21 Öyle patlayacak yanacak kadar kalitesiz değil. Çok sınırda güç tüketmediğin sürece sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. RTX 3060'ıda rahatlıkla besler.
Öyle patlayacak yanacak kadar kalitesiz değil. Çok sınırda güç tüketmediğin sürece sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. RTX 3060'ıda rahatlıkla besler.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2022 #22 Burak İncehasan dedi: En azından ekran kartı aldıktan sonra değiştirmeyi düşünüyordum, çok geç mi olur ? Genişletmek için tıkla... Bence hayır. Ekran kartı alınca değiştirmek size kalmış fakat ekran kartı aldıktan sonra değiştirirdim param olsa.
Burak İncehasan dedi: En azından ekran kartı aldıktan sonra değiştirmeyi düşünüyordum, çok geç mi olur ? Genişletmek için tıkla... Bence hayır. Ekran kartı alınca değiştirmek size kalmış fakat ekran kartı aldıktan sonra değiştirirdim param olsa.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 5 Çözümler 5 17 Kasım 2022 #23 Hocam Gamepower gibi markalardan PSU almanızı tavsiye etmiyorum. Gidip düzgün serfitikalı bilindik marka psu alın. Tier List'e bakın. Ama benim önerdim Corsair marka PSU en iyisidir.
Hocam Gamepower gibi markalardan PSU almanızı tavsiye etmiyorum. Gidip düzgün serfitikalı bilindik marka psu alın. Tier List'e bakın. Ama benim önerdim Corsair marka PSU en iyisidir.