Gamepower Saber Kronik Sorunlu mudur?

swozyyy24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 560 TL'ye Gamepower Saber RGB Red Switch Modelini aldım ve 1 yıl önce kronik sorun olanlar varmış. Şu an yok diyorlar ama size de sormam gerekir. Sizce kronik sorun hala var mıdır ve kronik sorun olursa ne yapmam gerekir?

Merhaba arkadaşlar, 560 TL'ye Gamepower saber RGB red Switch modelini aldım ve 1 yıl önce kronik sorun olanlar varmış. Şu an yok diyorlar ama size de sormam gerekir. Sizce kronik sorun hala var mıdır ve kronik sorun olursa ne yapmam gerekir?

Olursa düşünürüz bence :D Olmayabilir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 560 TL'ye Gamepower saber RGB red Switch modelini aldım ve 1 yıl önce kronik sorun olanlar varmış. Şu an yok diyorlar ama size de sormam gerekir. Sizce kronik sorun hala var mıdır ve kronik sorun olursa ne yapmam gerekir?

Sorun olursa garantiye gönderirsin çok dert etme.

Pandemi döneminde hepsiburada'dan blue switch almıştım ancak red switch yollamışlardı. İlk mekanik klavyem ve daha önce hiç iade yapmadığım için uğraşmak istemedim kullandım 1-2 ay kadar. Daha sonra bazı tuşlar basmamaya, basınca da çift basmaya başladı (2020 şubat ayında almıştım.) Bozulmasına sebep olacak hiçbir etken olmamasına rağmen, belki sadece normal bir odada bulunabilecek kadar toz sebep olmuş olabilir o kadarını bilemeyeceğim, Caps lock ile başlayan sıra tamamen işlevini yitirmişti, switchleri söküp takmama rağmen asla kesin çözüm olmadı. Benden başka bu tarz bir durum yaşayana rastlamadım o yüzden teşhir ürün olabileceğini düşünüp ürünü kötülemek istemedim ama bu ürün yüzünden bu tarz markalardan bir daha hiç alışveriş yapmadım yapmayı da düşünmüyorum, gerekirse 2 katını ödeyip bu tarz problemlerle adını duyurmuş markalardan alışveriş yapmam, kısacası tavsiye etmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı