Gamepower Saber RGB incelemesi

Hocam hala kullanıyor musunuz almayı planlıyorum ama son üretilenlerinin tuşları bozuluyor falan diyorlar almak ile almamak arasındayım.

Hocam hala kullanıyor musunuz almayı planlıyorum ama son üretilenlerinin tuşları bozuluyor falan diyorlar almak ile almamak arasındayım.
Evet, kullanıyorum son derece memnunum.
Fakat şu an dediğiniz gibi çok fazla basmama yaşayan var.
Tamamen şans ve risk işi, ben şu anlık başka klavyelere bakardım.

Aynen biraz risk işi ben ya Gamepower Ogre alırım ya da Trust GXT 890 sizin bir bilginiz var mı hangisini önerirsiniz(bütçem 300-400 lira arası)

Aynen biraz risk işi ben ya Gamepower Ogre alırım ya da Trust GXT 890 sizin bir bilginiz var mı hangisini önerirsiniz(bütçem 300-400 lira arası)
Ogre klavyesinde de aynı sorun var, önermem.
GXT 890 klavyesini de önermem, bunları öneririm.

Şuan bir sıkıntısı varmı bazı arkadaşlar 1 ay sonra bazı tuşlar basmamaya başladı diyor
Şuan bir sıkıntısı varmı bazı arkadaşlar 1 ay sonra bazı tuşlar basmamaya başladı diyor
pardon yukarıyı görmedim

@87546 Hocam, müsaitseniz bir sorum olacak size. Bu konuyu 7 ay önce açmışsınız. Donanım Arşivi'nin geçtiğimiz günlerde attığı klavye karşılaştırma videosunda Saber RGB'nin yay sesinin arttığını söyleniyor.

Bu durum sizde de öyle mi? Yani yay sesi ilk günkünden daha mı fazla?

Hayır, ilk beş gün vardı sadece. Ondan sonra git gide azalmaya başladı.
Şu an kulağımı dibine sokmazsam hiçbir şekilde duymuyorum, memnunum.
Burada düzenleme hakkım olmadığı için bir şey yapamadım, burada daha net.

Hocam merhaba. Bu klavyenin Red swichini kullanan bir arkadaşım rim renklerini ayarlayabiliyor ama ben ayarlayamıyorum sizde de böyle bir durum var mı? (Blue kullanıyorum)

Hocam merhaba. Bu klavyenin Red swichini kullanan bir arkadaşım rim renklerini ayarlayabiliyor ama ben ayarlayamıyorum sizde de böyle bir durum var mı? (Blue kullanıyorum)
RIM renkleri yazılım üzerinden ayarlanamıyor, klavyedeki tuşlardan ayarlanabiliyor.
FN+PgDn ile alt kısmı sabit renge getirin, sonra FN+Pause ile ayarlayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…