Gamepower Saber vs Katana

TilkiMilki

Kilopat
Öncelikle hepinize iyi forumlar arkadaşlar. Geçen günlerde klavyemi garantiye gönderdim ve şuan ellerinde aynı modelden olmadığı için farklı bir modelden klavye seçmem gerekiyor. Bu klavyeler de Gamepower Saber ve Gamepower Katana.

İkisi de neredeyse aynı gibi bir izlenime kapıldım. Varsa kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar hangisini almam gerektiğini ve nedenini söylerse çok sevinirim.

Saber RGB'de en büyük sorun inanılmaz bir yay sesi var. Neredeyse her tuşundan geliyor ve ses şiddeti ciddi anlamda fazla. İşin ilginç tarafı red switch versiyonunda da blue switch kadar yay sesi çıkarıyor. Katana'da ekstradan bilek desteği olduğu için daha alınabilir seçenek olarak görüyorum.

Benim de düşüncem katana almak yönünde. Saber ın iyi gördüğüm tek tarafı zemini de aydınlatması oldu fakat Katana hem tasarım hem de bilek desteği açısından daha ön planda gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı