Gamepower ürünleri alınır mı?

shadowfleym

Yoctopat
Daha fazla  
Yakın zamanda PC topluyorum ekipman olarak daha doğrusu klavye olarak Gamepower Eva 5 60M almayı dusunuyorum, kulaklık olarak da Razer BlackShark V2 X. Aynı şekilde mouse önerisine de açığım, her ekipman için ortalama 1-2K bütçem var, anlayanlar yardımcı olabilir mi?

GP 650 PSU 'sunu HD 2900 XT ile kullandım, CrossFire yaptım 8 yıldır hala taş gibi aktif çalışıyor. Kendim BlackShark v2X kullanıyorum asla tavsiye etmem, arkadaş Gamepower'ın kablosuz kulaklığını aldı mikrofonu da ses seviyeside bariz daha iyi. Kablolosu ile kıyaslamıştım oda iyiydi. BlackShark 3.5mm jack olduğu için güçlü bir ses kartınız yoksa iş yapmıyor.

O markanın hiçbir ürünü alınmaz.

Mouse

Klavye

Kulaklık

Pad için de bütçe 2 bin lira mı?

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Mouse pade sahibim attığınız kulaklık ve klavyeyi beğendim ama kulaklık biraz daha 2K ya yakın olursa sevinirim. Onun dışında alternatif mouse önerisi ile geldim.
Arkadaşım gönderdi hani nasıl acaba?

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Mause pade sahibim attığınız kulaklık ve klavyeyi beğendim ama kulaklık biraz daha 2k ya yakın olursa sevinirim. Onun dışında alternatif mause önerisi ile geldim.
Arkadaşım gönderdi hani nasıl acaba?

Son düzenleme:

Alınabilirliği yok. Uyguna ürün almak istiyorsanız hazır da indirim varken, indirim koduyla machenike L7 Air tercih edilebilir. L7 Air alırsanız kalan parayla da kulaklığı alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…