İlk mikrofonlu kulaklığım Snopy Rampage R3 dü tahmini 2 sene boyunca kullandım kulakları biraz sıkması dışında 40 TL'ye aldığım gerçekten iyi bir kulaklıktı gerçekten beni şok içinde bıraktı. Eğer ki koltuk ile üstüne düşüp kırmasaydım daha da giderdi bence. Dışarı biraz fazla ses verdiği için hoparlör yerine falan da kullanabiliyordum, onun için normal zamanda kulaklığı taktığım zamanlarda sesi kısmak gerekiyordu. Geçen gün de şans eseri Gamepower ürünlerini fark ettim ve Medusa modelinin 150 TL'ye düştüğünü gördüm şans vermek istedim şuan ürün elimde fakat iş yerinde olduğum için fazla kurcalayamadım. Benim kulaklarım bebek kulağı gibi küçüktür kulaklığın pedleri gerçekten yumuşak zaten kulak çevremi kapatıyor kulağıma değmiyor. Ağızım hiç yanmadığı için Gamepower ürününü almak istedim eğer hemen bozulursa birdaha asla böyle markalardan almamayı düşünüyorum. Kısacası ben gayet beğendim rahatlık bakımından olsun biraz da müzik açtım iş yerinde bassları da gayet güzel şimdi geriye tek bir şey kaldı bakalım bu performansı oyun oynarken de sergileyebilecek mi