Gamepower Ürünleri Alınır mı?

Kullandıkları switchler genelde markanın kullanıldığı switchlerdir. Bende alamayı düşünüyorum. Switchlerin ne olduğu belli en azından mekanik olmayan 200-250tl arası mekanik hisli ve marka isim ile satılan klavyelerden çok daha iyidir.

İlk mikrofonlu kulaklığım Snopy Rampage R3 dü tahmini 2 sene boyunca kullandım kulakları biraz sıkması dışında 40 TL'ye aldığım gerçekten iyi bir kulaklıktı gerçekten beni şok içinde bıraktı. Eğer ki koltuk ile üstüne düşüp kırmasaydım daha da giderdi bence. Dışarı biraz fazla ses verdiği için hoparlör yerine falan da kullanabiliyordum, onun için normal zamanda kulaklığı taktığım zamanlarda sesi kısmak gerekiyordu. Geçen gün de şans eseri Gamepower ürünlerini fark ettim ve Medusa modelinin 150 TL'ye düştüğünü gördüm şans vermek istedim şuan ürün elimde fakat iş yerinde olduğum için fazla kurcalayamadım. Benim kulaklarım bebek kulağı gibi küçüktür kulaklığın pedleri gerçekten yumuşak zaten kulak çevremi kapatıyor kulağıma değmiyor. Ağızım hiç yanmadığı için Gamepower ürününü almak istedim eğer hemen bozulursa birdaha asla böyle markalardan almamayı düşünüyorum. Kısacası ben gayet beğendim rahatlık bakımından olsun biraz da müzik açtım iş yerinde bassları da gayet güzel şimdi geriye tek bir şey kaldı bakalım bu performansı oyun oynarken de sergileyebilecek mi

Bütçeniz sınırlıysa alınır neden alınmasın. En azından uygun fiyata mekanik klavye deneyimi yaşarsınız.

Peki Alibaba'dan nasıl alabilirim? Sıkıntı çıkar mı?

Ne yazık ki tek olarak alırsanız neredeyse aynı fiyata gelmekte çünkü ortalama olarak 144Hz 27'' bir monitör 3-5 kg arasında olur ve boyutu çok büyüktür, bu sebepten kargo ücreti 150$ civarı tutmakta ve ürünle birlikte neredeyse 300$ yapar. Böyle alacak arkadaşlarınız varsa 10-15 kişi toplanıp alınarak kargo ücreti daha kabul edilebilir seviyelere çekilebilir.

Alibaba'dan monitörün asıl fiyatına bakabilirsin sanırım 100$ civarı bir ücreti vardı.
Siz yanlış monitöre bakmışsınız sanırım. Böyle bir monitörü 100 Dolar gibi bir fiyata bulmak imkansız. Ürünün teknik özellikleri gayet güzel. Dediğim gibi başka bir ürünle karıştırmışsınız. 144 Hz monitör 100 Dolar olacak 10 tane alırım vallahi.

Bu arada marka hakkında biraz bilgi vereyim. GamePower bu markanın Türkiye ayağı sanırım. Markanın asıl adı GameMax. Sitesinide bırakıyorum.
GameMax -- Gaming Case | Computer Case|Power Supply | AIO

Siz 10 tane alın, gelince ben sizden 1 tane alayım olur mu?

Hatta bunu da getirin bundan da alayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…