H Hamza11 Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #11 Charaa dedi: Tamamdır. Önce bir mağazaya gidip G203 elime oturuyor mu diye bakıyım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aldıysan tavsiye eder misin?
Charaa dedi: Tamamdır. Önce bir mağazaya gidip G203 elime oturuyor mu diye bakıyım en iyisi. Genişletmek için tıkla... Aldıysan tavsiye eder misin?
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #12 Hamza11 dedi: Aldıysan tavsiye eder misin? Genişletmek için tıkla... Evet aldım. 1 ay gibi bir süre oldu her şeyi sapa sağlam çalışıyor. Eğer eline oturuyorsa bu fiyata daha iyisi var mı bilemiyorum. Bu arada 5 gün sonra cevap verdiğim için üzgünüm.
Hamza11 dedi: Aldıysan tavsiye eder misin? Genişletmek için tıkla... Evet aldım. 1 ay gibi bir süre oldu her şeyi sapa sağlam çalışıyor. Eğer eline oturuyorsa bu fiyata daha iyisi var mı bilemiyorum. Bu arada 5 gün sonra cevap verdiğim için üzgünüm.